5+1 ok, a trapézlemez kerítés mellett

1. Saját magad is felrakhatod #mutimitcsinalsz

Mai világban a szakember hiánynak köszönhetően emelkedtek a kész termék és munkadíj költségek. De van pár dolog amit akár te is megtudsz csinálni ha időd engedi. Igen, a trapézlemez kerítést egy ilyen dolog ami alapesetben könnyen és gyorsan felszerelhető. Ha egy rendes fakerítéssel hasonlítjuk össze, itt nem kell minden 10 centinként felfogatni egy újabb elemet, hisz egy trapézlemezünk 103 cm hasznos szélességgel rendelkezik. Ebből kifolyólag kevesebbet kell vízmértéket használnod, továbbá színazonos önmetsző csavarokkal előfúrás nélkül szerelheted.

2. Nem lát át a szomszéd 

Az egyedileg méretre gyártott magasságának köszönhetően „szinte akármekkora” kerítést fel tudsz húzni a birtokod köré. A csak telekhatároló drótkerítéstől jelentős mértékben jobban néz ki és persze nem is olyan hézagos.. Persze rakhatsz fel nádkerítést, de egy famintás trapézlemez kerítés ezerszer jobban mutat. Arról nem beszélve, hogy a nádat pár éven belül cserélheted is… és el is jutottunk a 3. pontunkhoz.

3. Nem kell rendszeresen újrafesteni, cserélni.

A nádkerítésedet cserélni kell. Az utcafronti fakerítést pedig érdemes évente felcsiszolnod és újrafestened. Ne mondd, hogy szereted csinálni.. A trapézlemez kerítésed több, mint 10 év múlva is ugyan úgy fog pompázni, ahogyan feltetted, öntisztuló és gondozásmentes .. Tényleg nagyon időtálló, gondolj bele.. Tetőfedésre is használják ahol valóban fontos az időtálló, vízbiztos burkolat kialakítása amit a szél, hó és jég sem kímél. Igazán pénztárcabarát megoldás…

 4. Szinte bármilyen színben hozzájuthatsz.

Persze, egy szimpla fakerítést is le tudsz festeni bármilyen színre. Viszont ezt azért emeltem ki, mert sokak szemében a trapézlemez még mindig csak egy ipari terület kerítése lehet, fehér, vagy ezüstös, szürke színben. De ha már eddig eljutottál az olvasásban, akkor tudhatod, hogy vannak már famintás, teljes mértékben élethű, faerezetű trapézlemezeink is. Ezen felül persze akár kőhatású is lehet, vagy csak szimplán egy fényes vagy matt színű.. Ebben az esetben is szinte csak a képzeleted szab határt.. Variációk sokasága megzavarhat minket, de házunkhoz harmonizáló szín mindig ütős választás. De ha szeretnél kis játékot vinni a dologba akkor akár a matt antracitszürke (RAL7016M) sorba rakhatsz pár fényes antracitszürke (RAL7016) trapézlemezt amivel nem lesz egyhangú az egész.  De ha egy szép aranytölgy3D (3dimenziós lakkozás) vagy sötétdió3D fadekor alapanyag melett döntesz, egy kis díszvilágítással Tied lehet a legszebb és leghangulatosabb kert a környéken.

Nézd meg a videónkat, a famintás lemez feldolgozásának első fázisáról. A 4 tonnás tekercsből, kézzel is mozgatható méretet csévélünk.

+1 Modern, minimalista design

Természetesen az esztétikai igényeknek is meg kell felelniük, de ha kedveled a modern, minimalista kinézetet, akkor nem lesz gond. De ha nem ez a stílus dominál a házad táján, akkor egyedi mintázatot is kaphat a kerítésed, amivel bármilyen környezetbe beleillik. Egy tégla, beton talapzattal nagyon pöpec, egyedi, modern kerítést kapsz, amit mindenki meg fog nézni (és nem téged lesnek, beérik a kerítéssel.. 2. ok)
Ezen kívül léteznem különböző megoldások kerítés megoldásnak, amit ugyan úgy gondozásmentes alapanyagból készítünk mint pl. a profilozott kerítés léc vagy a teljesen kerítésdeszkát formázó lemezkerítés deszka elemek

Érdekelnek a trapézlemez kerítések?