Tetőlemez a jövő nemzedékének a Kéri Bádogtól

KNS25 tetőlemez egyedi megjelenésben

KNS25 Click+ tetőlemez

Talán a legmodernebb és legegyszerűbben kivitelezhető előkorcolt tetőlemez

tetőlemez KNS38

KNS38 Click+ tetőlemez

A lemez dilletációs rögzítőpontjai miatt hosszabb lejtéslépcső nélküli tetősíkok

kss előkorcolt tetőlemez

KSS25 Előkorcolt tetőlemez

Az örök és egyben a legidőtállóbb korcolt lemez, akár 3° hajlásszöghöz is

Az általunk gyártott tetőlemezek és több generációs szaktudásunk révén évtizedes tartósságot garantálva készítjük el termékeinket.

Nekünk az a fontos, ami megrendelőinknek: tetőlemez felhasználásával értékálló, minőségi tetőket alkossunk az ügyfeleink elképzelésének megfelelően.

A technológiai fejlődés által mind a felújítás, mind az új tető fedése esetében igazán kreatív megoldások születhetnek a korcolt tetőlemez, a trapézlemez vagy a cserepeslemez használatával, mert a kivitelező és a tervező egyaránt felhasználhatja a színes bevonatú, minőségi acélból készült tetőlemez előnyös műszaki és esztétikai tulajdonságait.

Sok olyan későbbi ügyfelünkkel beszéltünk, akik addig nem igazán tudták elképzelni, hogy kerámia cserép vagy betoncserép helyett tetőlemezt használjanak – őket a Kéri Bádog itt megtekinthető referenciái sarkallták arra, hogy a saját épületük esetében is éljenek a tetőlemezes tetőfedés lehetőségével.

A síklemezes korcolt lemez tető jellemzői

A síklemezes korcolt tetőkre jellemző, hogy a korcolások szimmetrikus elhelyezkedésük révén válnak kimondottan elegáns megjelenésűvé. Az acél, alumínium, horgany vagy rézlemezek szükséges anyagillesztéséből, a fedési technológia által, maga a 2,5 cm magas korcolás alakítja ki az egész tetőfelületet díszítő, egyedi mintázatot.

A tetőlemezek alapanyaga teszi lehetővé, hogy a modern megjelenés, a minimalistán is szép forma és a vízbiztonság egyszerre jellemezze, mindezt ráadásul még kedvezőbb áron is – a felhasznált fém tulajdonságai biztosítják a kiemelkedő teherbírást, a tágabb határok közötti formálhatóságot, méretre szabhatóságot, az egészen hosszú élettartamot, a milliméter pontos összeszerelhetőséget.

A Kéri Bádog által használt tetőlemezek környezetbarátok, hiszen évtizedekig nem szükséges lecserélni őket, és az alapanyagaik miatt a környezetet később is a lehető legkisebb mértékben terhelik csupán. A tetőlemezek vastagsága és a cinkbevonat (a horganyzás) együttesen kiemelkedően hosszú élettartamot biztosítanak, mert a felhasznált acél magas teherbírású, nem deformálódik, reped vagy törik, és kiválóan ellenáll a szélsőségesebb időjárásnak is.

A tetőlemez 50 árnyalata

A tetőfedés technológiájának fejlődése immáron lehetővé teszi, hogy ügyfeleink viszonylag széles színskálából választhassák ki az épület tetejének színárnyalatát, legyen szó magán vagy ipari felhasználásról.

A színválasztékot a tetőlemezek kialakítása teszi lehetővé, mert nem egyszerű acéllapok alkotják a trapézlemezt, az előkorcolt tetőlemezt vagy a cserepeslemezt! A többrétegű speciális bevonatnak köszönhetően nem csak rozsdamentesen időtállóak a tetőlemezek, hanem tizennyolcféle, változatos színben is kiválaszthatók, a megrendelő igényei, az ingatlan stílusa, vagy éppen az önkormányzati előírásoknak megfelelően, ezáltal régebbi, felújított épületeken is alkalmazható a tetőlemezes tetőfedés. Színben passzoló tető kiegészítő elemek is megtalálhatóak cserepeslemez-trapézlemez-tetőlemez kínálatunkban. 

Az alábbi színekben állnak rendelkezésre KNS25, KNS38 tetőprofil és KSS25 előkorcolt tetőlemez esetében:

 

Fényes tetőlemez színek, bevonatok

Struktúrált matt tetőlemez színek, bevonatok

Dekor tetőlemez bevonatok

Tetőfedés kivitelezése modern anyagokkal és megoldásokkal

A munkatársaink két típusú módon végzik a tetőlemezek előkészítését a tetőfedésre:

 • helyben vágják méretre és illesztik össze a tetőlemezeket,
 • készre, méretre gyártott tetőlemezeket szállítunk a helyszínre.

Az első esetben a tetőfedő munkatársaink az acél/alumínium/horgany/rézből készült tetőlemez vágását, továbbá az illesztését a helyszínen végzi el, ami a hagyományos megoldás, és lényegét tekintve évszázadok óta így dolgoznak a szakemberek. Ennek köszönhető a tetőfedésben rejlő igazi változatosság, mert az épületek tetőszerkezete határozza meg a kialakítandó tetőlemez-formát, lehetővé téve a többször áttört, összetett tetőformák és az íves tetőidomok teljes és tökéletes vízzáró fedését.

A helyben vágott és illesztett tetőlemezek valós kihívói a többi hagyományos építőanyagnak, mert egyszerre költséghatékonyak, esztétikusak és bírnak kiemelkedő minőséggel.

A második esetben a gyártótól a befedendő épület paraméterei szerint rendeljük meg előkészített korcolással az összes tetőlemez rendszer elemet, amiket a Kéri Bádog munkatársai utána már „csak” egyszerűen összeillesztik a helyszínen, mellyel a csökken a levágott, fel nem használt lemez mennyisége és ezáltal a ft/nm ár. Ennek az eljárásnak is van előnye, mert ha egyszerű a tetőforma – például az igen gyakori nyeregtetős és féltetős épületek esetében –, akkor a szakszerű tetőfedés igazán gyors lehet, köszönhetően a huszonegyedik század technológiai fejlődésének, ami a tetőfedők évszázados tapasztalata és a mérnöki szaktudás egyesülésével valósulhatott meg.

Tetőlemez alkalmazása új tetők és tetőfelújítás esetében

A Kéri Bádog síklemezes tetői kiváló megoldást jelentenek újépítésű ingatlanok és régebbi épületek felújításánál egyaránt. Az általunk alkalmazott tetőlemezek elsőrendű műszaki paraméterekkel rendelkeznek:

 • kis tömegűek, ezért nem csak a teherhordó elemek számára nyújtanak “könnyebbséget”, de a szállítási folyamatokat is megkönnyítik.
 • évtizedekig ellenállnak a környezeti hatásoknak,
 • magas minőségű alapanyagokból készülnek,
 • könnyedén alakítható és gyártható egyedi méretre,
 • régi és új tetőknél egyaránt felhelyezhető tetőlemez,
 • esetenként meglévő tetőre is alkalmazható.

Az előre gyártott, gyárilag korcolt (KNS) kivitel ugyancsak kezd népszerűvé válni, mert a tetőlemez egyesíti magában a hasznosságot, a költséghatékonyságot és az esztétikumot, hiszen gyorsan, pontosan felhelyezhető a tetőszerkezetre, garantálja a stabilitást és víz biztonságot, mindezt úgy, hogy még szép és költségtakarékos is. Az alábbi újépítésű vagy felújított épülettípusok tetőfedése valósítható meg tetőlemez által:

 • családi házak,
 • társasházak,
 • középületek,
 • irodaházak
 • kúriák, kastélyok,
 • templomok, zsinagógák.

A tetőlemezek évszázadok alatt bizonyították megbízhatóságukat

A tetőlemezeket évszázadok óta használják a különböző épületek tetőfedéséhez: eleinte horganyt(titáncink) vagy rezet alkalmaztak, manapság pedig már horganyzott acélt is használnak kastélyok, kúriák, templomok, irodaházak és családi házak tetőzeténél egyaránt, mert szép, időtálló, megbízható tetőfedést tesz lehetővé. Manapság a réz használata nehezen megfizethető, ráadásul a kimagasló szépségén és időtállóságán mellett, a színes acél tetőlemez is nagy előnyben részesül a szaklapok, építészek, építtetők által.

Tetőlemezeink alapanyaga a huszonegyedik századból valók

A Kéri Bádog által forgalmazott és alkalmazott előkorcolt tetőlemezek, trapézlemezek vagy cserepeslemezek egyesítik magukban a modern gyártástechnológiát, a műszaki megoldások biztosította hozzáadott értéket, az egyes tetőlemez típusok funkciójához gondosan választott alapanyagokat, így képviselve kiemelkedő minőséget és remek ár-érték arányt a piacon.

A tetőlemez horganyzása során hordják fel a cinkréteget az acél alapanyagra, amely erős kémiai kapcsolatot alakít ki az acéllal, ezzel valósítva meg a tartós korrózióállóságot. A gyártás során a cinkrétegre további színbevonat kerül, ezáltal az acéllemezt két további réteg óvja és védi az időjárás káros hatásaitól, a nap UV sugárzásától, a hőingadozástól egyaránt, amiként a felület fizikai ellenálló képességét is tovább növelik minden termék darab esetén.

A Kéri Bádog garanciát vállal minden általa használt alapanyagra és minden munkájára

A Kéri Bádog által forgalmazott és alkalmazott tetőlemezek a felhasznált alapanyagoknak köszönhetően, megfelelő felület- és korrózióvédelemmel ellátva egészen hosszú, sok évtizedes élettartammal bírnak. Ezért is vállalunk munkáinkra átrozsdásodás ellen 10, 20 vagy 30 éves garanciát.

Miért jobb számunkra, ha ügyfeleink elégedettek és évtizedekig nem kell a tetőt javíttatniuk? Mert igényesek vagyunk a munkánkra, büszkék a több nemzedéken átívelő szaktudásunkra, és mert sokkal több ingatlan van, mint hogy akár ötven év alatt is elvégezhetnénk a tetőfedésüket, ha a nap huszonnégy órájában dolgozhatnánk Ezért számunkra a legfőbb cél az ügyfeleink elégedettsége és tovább ajánlásuk, hogy még több ház tartós, minőségi tetőfedését végezhessük el!

Vegye fel velünk a kapcsolatot ITT, hogy legközelebb az ön házának tetőfedését valósíthassuk meg, vagy nézzen szét nálunk és vásároljon közvetlenül a webshopunk kínálatából!