PREFA termékek Otthonhoz tervezve

Az osztrák székhelyű Prefa évtizedek óta gyárt alumínium termékeket. A múlt tapasztalatait felhasználva a jövő gyártási technológiáira építve mára már egész Európát lefedő gyártóvá nőtte ki magát. Minőségi termékei széles körben keresettek, és olyan megoldást nyújtanak, amellyel nem csak az építkezés lesz gondtalan és egyszerű, de a fenntartás és az állagmegóvás is gyerekjátékká válik.

Ha te is olyan otthonról álmodsz, ahol biztonságban érezheted magad, nem kell tartani a szélsőséges időjárás okozta károktól, akkor az építkezés, felújítás során válaszd te is a Prefa termékeit.

Prefa árlista 2023

Prefa rendszerek az igényeidre szabva

A Prefában nem fogsz csalódni, ha a kiváló minőségű tetőfedési rendszer, homlokzatburkolási rendszer, esővízelvezetési rendszer hiányzik a tökéletes otthon megépítéséhez. A tető-és homlokzatburkolási rendszerek egységes képet adnak nem csak a klasszikus, de a modern építésű házaknak egyaránt.
A széles színválaszték, a minden igényt kielégítő formavilág pedig gondoskodik arról, hogy megtaláld álmaid otthonához legjobban illő megoldást.

Az építkezések során a legnépszerűbb Prefa termékek:

– Prefa alumínium korcolt fedés síklemezek Prefalz-Falzonal
– Prefa félkörszelvényű, négyszögszelvényű, fekvőereszcsatorna
– Prefa Siding & Siding.X homlokzatburkolati rendszerek
– Prefa kiselemes fedések
– PrefaBond alumínium kompozit lemez
– Prefa Árvízvédelmi rendszerek
– Prefa táblás homlokzatburkolat

A 2023-as Prefa árlista, műszaki adatok letölthető formában elérhető ITT, vagy kérd kollégáinktól emailen, telefonon.

prefa  reynobond
prefa korcolt fedés
prefa homlokzatburkolat
 prefa ereszcsatorna

Otthon, biztonságban

Az időjárás egyre szélesőségesebbé válása kihívás elé állítja az építkezőket és a felújítókat. Mindannyian olyan otthonra vágyunk, ahol biztonságban érezhetjük magunkat, akkor is, ha odakint tombol a vihar, és hatalmas mennyiségben zúdul le a csapadék.
A Prefa tetőfedési rendszerek keresztkötésben történő lerakásuknak köszönhetően ellenállnak a legnagyobb próbatételnek is. Az alumínium árvízvédelmi rendszer pedig gondoskodik otthonod védelméről akkor, amikor a legnagyobb szüksége van rá.

A termék festékbevonata tovább növeli a rendszerek ellenállóképességét.

Nem kell tartanod a korróziótól, rozsdásodástól, még szélsőséges időjárási körülmények, és nagy mennyiségű csapadék esetén sem.
A Prefa a termékeire egyedülállóan 40 év anyag- és színgaranciát nyújt.
Ezzel a garanciával nem csak a magyar, de az európai piac meghatározó szereplőjévé vált. A termékek minősége, ötvözve a garanciával kezeskednek arról, hogy az álomotthont még unokáid is teljes pompájában láthatják majd.

Prefa zsindely biwak
Prefa rombusz
Prefa reynobond bentley

Formában és színben is egyedülálló Prefa választék

A Prefa alumínium tető és homlokzati rendszerek széles színválasztéka teljes kivitelezői szabadságot kínál, hogy a végeredmény kompromisszumoktól mentes és tökéletes legyen. A tető formája sem szab határt, hiszen legyen szó bármilyen tetőtípusról, a Prefa termékek alkalmazkodnak az igényekhez. A homlokzatburkolati rendszerek esetén sem kell búcsút intened az elképzeléseknek. Modern, klasszikus, vagy egyedi formavilágú épületekre is van optimális Prefa megoldás. Az esővízelvezetési rendszerek színben tökéletesen illenek az összképbe, így ezzel a választással felteheted a pontot az i-re otthona makulátlan külső megjelenésében.

Hogyan segítünk a problémamentes kivitelezésben?

  • Vállajuk Prefa termékek teljes körű értékesítés és megmunkálását is gyorsan, házhoz szállítva.
  • Évtizedes múltra tekintünk vissza bádogos termékek értékesítésében és gyártásában.
  • Raktárunkban széles termékkínálat található, gyártósorunk pedig nagy kapacitással áll rendelkezésre.
  • Termékeinket raktárról, határidőre és pontosan szállítjuk, a munkánkra pedig garanciát vállalunk.
  • Kiskereskedelmi és nagykereskedelmi partnereink munkáját ingyenes árajánlattal, kedvező árképzéssel, gyors kiszolgálással és házhozszállítással tesszük zökkenőmentessé.

 

Ügyfélszolgálatunk segít a kivitelezéshez szükséges anyagmennyiség kiszámításában, és készségesen válaszol minden felmerülő kérdésre.

Fordulj hozzánk bizalommal!

Prefa-x-siding
Prefa korcolt fedés
Prefa zsindely