Prefa termékek az Ön otthonához tervezve

Az osztrák székhelyű Prefa évtizedek óta gyárt alumínium termékeket. A múlt tapasztalatait felhasználva a jövő gyártási technológiáira építve mára már egész Európát lefedő gyártóvá nőtte ki magát. Minőségi termékei széles körben keresettek, és olyan megoldást nyújtanak, amellyel nem csak az építkezés lesz gondtalan és egyszerű, de a fenntartás és az állagmegóvás is gyerekjátékká válik.

Ha Ön is olyan otthonról álmodik, ahol biztonságban érezheti magát, nem kell tartania a szélsőséges időjárás okozta károktól, akkor az építkezés, felújítás során válassza a Prefa termékeit.

Prefa árlista Kéribádog

Prefa rendszerek az Ön igényeire szabva

A Prefában nem fog csalódni, ha a kiváló minőségű tetőfedési rendszer, homlokzatburkolási rendszer, esővízelvezetési rendszer hiányzik a tökéletes otthon megépítéséhez. A tető-és homlokzatburkolási rendszerek egységes képet adnak nem csak a klasszikus, de a modern építésű házaknak egyaránt.
A széles színválaszték, a minden igényt kielégítő formavilág pedig gondoskodik arról, hogy Ön megtalálja álmai otthonához legjobban illő megoldást.

Az építkezések során a legnépszerűbb Prefa termékek:

– Prefa alumínium korcolt fedés síklemezek Prefalz-Falzonal
– Prefa félkörszelvényű, négyszögszelvényű, fekvőereszcsatorna
– Prefa Siding & Siding.X homlokzatburkolati rendszerek
– Prefa kiselemes fedések
– PrefaBond alumínium kompozit lemez
– Prefa Árvízvédelmi rendszerek
A 2021-es Prefa árlista, műszaki adatok letölthető formában elérhető ITT, vagy kérje kollégáinktól emailen, telefonon.

Otthon, biztonságban

Az időjárás egyre szélesőségesebbé válása kihívás elé állítja az építkezőket és a felújítókat. Mindannyian olyan otthonra vágyunk, ahol biztonságban érezhetjük magunkat, akkor is, ha odakint tombol a vihar, és hatalmas mennyiségben zúdul le a csapadék.
A Prefa tetőfedési rendszerek keresztkötésben történő lerakásuknak köszönhetően ellenállnak a legnagyobb próbatételnek is. Az alumínium árvízvédelmi rendszer pedig gondoskodik otthona védelméről akkor, amikor a legnagyobb szüksége van rá.

A termék festékbevonata tovább növeli a rendszerek ellenállóképességét.

Nem kell tartania a korróziótól, rozsdásodástól még szélsőséges időjárási körülmények, és nagy mennyiségű csapadék esetén sem.
A Prefa a termékeire egyedülállóan 40 év anyag- és színgaranciát nyújt.
Ezzel a garanciával nem csak a magyar, de az európai piac meghatározó szereplőjévé vált. A termékek minősége, ötvözve a garanciával kezeskednek arról, hogy az Ön álomotthonát még unokái is teljes pompájában láthatják majd.

Formában és színben is egyedülálló Prefa választék

A Prefa alumínium tető és homlokzati rendszerek széles színválasztéka teljes kivitelezői szabadságot kínál, hogy a végeredmény kompromisszumoktól mentes és tökéletes legyen. A tető formája sem szab határt, hiszen legyen szó bármilyen tetőtípusról, a Prefa termékek alkalmazkodnak az Ön igényeihez. A homlokzatburkolati rendszerek esetén sem kell búcsút intenie az elképzeléseinek. Modern, klasszikus, vagy egyedi formavilágú épületekre is van optimális Prefa megoldás. Az esővízelvezetési rendszerek színben tökéletesen illenek az összképbe, így ezzel a választással felteheti a pontot az i-re otthona makulátlan külső megjelenésében.

Hogyan segítünk a problémamentes kivitelezésben?

Vállajuk Prefa termékek teljes körű értékesítés és megmunkálását is gyorsan, házhoz szállítva. Évtizedes múltra tekintünk vissza bádogos termékek értékesítésében és gyártásában.
Raktárunkban széles termékkínálatot talál, gyártósorunk pedig nagy kapacitással áll az Ön rendelkezésére is.
Termékeinket raktárról, határidőre és pontosan szállítjuk, a munkánkra pedig garanciát vállalunk. Kiskereskedelmi és nagykereskedelmi partnereink munkáját ingyenes árajánlattal, kedvező árképzéssel, gyors kiszolgálással és házhozszállítással tesszük zökkenőmentessé.
Ügyfélszolgálatunk segít a kivitelezéshez szükséges anyagmennyiség kiszámításában, és készségesen válaszol minden felmerülő kérdésére.

Forduljon hozzánk bizalommal!