Gondozásmentes kerítés elemek, lemez kerítések

Megfizethető áron ajánlunk strapabíró, öntisztuló trapézlemez kerítés elemeket.

Az elemek szélessége 130 mm, és maximum 3000 mm hosszúságban készülnek.
Kerítésléceinket mindkét oldalon azonos színű anyagból készítjük. Pontos méretre gyártás után önnek már csak a színazonos csavarokkal kell felfüggesztenie kerítését. Vízszintesen és állítva is felhelyezhetők a kerítés trapézlemez elemei, csak a fogadó szerkezetet kell elképzelésünknek megfelelően kialakítani.

Árlista Ajánlatkérés
Kérdése van?
Szeretne ajánlatot kérni?

Nem mindenki engedhet meg magának királyi birtokot a háza köré, így az emberek kerítéssel próbálnak némi privát szférához jutni, kisebb-nagyobb sikerrel. A fő probléma az évenkénti festés és karbantartás szokott lenni, hiszen lepattogzik a festék, elgörbülnek a fa lécek, illetve az anyag az idő múlásával elkezd vetemedni is, csak hogy ne unatkozzunk. Tökéletes megoldás ezek ellen az acél trapézlemez kerítés, hiszen ezzel nem kell semmit sem csinálni a felszerelést követően.

Lássuk a részleteket!


Lemez kerítés - a gondozásmentes megoldás kíváncsi szomszédok ellen

A különféle színben rendelhető acél trapézlemez kerítés elemek nem szorulnak karbantartásra, hiszen kiválóan ellenállnak az időjárásnak. Természetesen UV-álló színbevonat kerül rájuk, melyet egyaránt lehet kérni egy féle színben vagy famintás kialakítással is. Ennek a speciális bevonatnak köszönhetően nem kell jó pár évig újra festeni, s mivel nem reped és nem tekeredik, így nem szorul komolyabb karbantartásra sem.


A kerítés lemezek egyszerűen felszerelhetőek

Egy átlagos méretű családi ház esetében a felszerelés nem vesz több időt igénybe fél napnál, hiszen a szerelés során a gyors és egyszerű felszerelési technológiát alkalmazzuk.

A trapézlemez kerítés előnyei

Könnyű szerelhetőség. Csak egy fúrógép kell hozzá és teljesen esztétikus zárt felületet alkot.

A lemezeket egyedi méretre készítjük

A trapézlemez kerítés acél elemek 1030 mm szélesek (hasznos szélesség) is lehetnek és kívánság szerinti hosszúságban készítjük, amelyeket egyaránt fel lehet szerelni vízszintesen és függőlegesen, csak arra kell figyelni, hogy a fogadószerkezet az egyedi igényekhez legyen kialakítva.

Szélessége adott, a hosszúság változtatható

Az acéllemezek szélességén nem lehet változtatni, viszont a hosszúságát akkora méretben gyártjuk le, amelyet Ön megadott a rendelésben.

Lakossági, mezőgazdasági és ipari használatra is ajánljuk a fémlemez kerítéseket

A jelenleg elérhető famintázatok és színek segítségével minden típusú épülethez egyedi stílusú acél kerítést tudunk készíteni. Így mindegy, hogy egy családi házba vagy egy ipari területre kell ez a típusú kerítés, mi rövid határidőn belül fel tudjuk szerelni a lemezeket, természetesen az Ön igényeinek megfelelően.

Színskála ipari és lakossági ügyfeleknek

Az ipari épületeknél általában a fényes vagy matt strukturált bevonatú trapézlemezek a kedveltebbek Ügyfeleink körében, a lakossági felhasználók pedig a mintás, dekor bevonatú kerítés léceket részesítik előnyben.

Figyelünk az apró esztétikai megoldásokra is

A trapézlemez kerítés lécekhez minden esetben, a léc színével megegyező önfúró csavarokkal oldjuk meg a rögzítést, amelyet egyaránt fel tudunk szerelni fa, illetve fém tartószerkezetre is.

Lezáró szegély függőleges kerítés esetében

Amennyiben függőlegesen kerül felszerelésre a kerítés, a szebb végeredmény, illetve a tartósabb szerkezet érdekében mindig szoktunk ajánlani hozzá lezáró szegélyt (U-profilt) is, amely ahhoz szükséges, hogy minél teljesebb legyen a kívánt végeredmény.

Hasznos információk a lemez kerítéssel kapcsolatban

1. Garancia A lemez kerítés elemekre 10 év garanciát adunk, de egyes bevonatok és speciális felületkezelt alapanyagok esetében ez több is lehet, akár 15-40 év is. 2. Akár egyedül is fel lehet szerelni Mivel nem igényel magasfokú szakértelmet, így akár mi magunk is megpróbálhatjuk egyedül felszerelni a trapézlemezek elemeit, hiszen egyszerűen nem lehet elrontani a felszerelést még akkor sem, ha még sosem csináltunk ilyet. 3. Minőség elérhető áron Típustól, bevonattól és mintázattól függően a lemez kerítés ára a következők szerint alakul (per folyóméter):

6 ok a strapabíró lemez kerítés mellett

 1. Az acél kerítések karbantartási igénye töredéke a fa kerítésekhez képest.
 2. UV-álló és kiválóan ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak.
 3. A trapézlemezt nem kell csiszolni vagy festeni néhány évente.
 4. Nem repedezik meg, nem vetemedik, illetve nem görbül el az idő múlásával sem.
 5. Egyszerűen felszerelhető.
 6. Időtálló, egyedi, modern, stílusos és igényes lesz tőle minden ingatlan.


Legkedveltebb árnyalatok:

 • Aranytölgy 3D
 • Sötétdió 3D
 • Matt antracitszürke RAL7016M
 • Matt dióbarna RAL6022M
 • Matt fekete RAL9005M


Tekintse meg színskálánkat
ide kattintva!


Hogy miért ajánljuk kerítéselemeinket? 6érv

 • Időtálló és gondozásmentes
 • Időjárás, UV álló színek
 • Nem kell újrafesteni pár éven belül
 • Nem reped, nem tekeredik
 • Egyszerűen felszerelhető
 • Egyedi megjelenést kap otthona


Kérdése van?
Szeretne ajánlatot kérni?
Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Sütikezelés
KATTINTS ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT!