Cserepeslemez árak – Kéri Bádog cserepeslemezek

Hosszú élettartamú tetőfedő megoldást keresel?

Stílusos és tartós tető felújítás! Fedezd fel az esztétikus cserepeslemezeket, melyek nem csak a régi tetők felújításakor nyújtanak kiváló megoldást, de a történelmi épületek karakterét is emelik, sőt modern, letisztult kínézetet is biztosíthatnak az új épületek, családi házak számára. Mindezt a legkülönfélébb méretekben és színekben kínáljuk, mindig az egyedi igényeket kielégítve!

Több mint 30 éve vagyunk a szakmában. Az általunk gyártott és forgalmazott cserepeslemezek a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, és évtizedekig tartó élettartamra vannak tervezve. Bízhatsz benne, hogy termékeink megvédik az épületeket az időjárás viszontagságaitól, és mivel megfizethető árakkal várunk, több pénz marad a zsebedben, hogy élvezd az élet más területeit. Az általunk gyártott cserepeslemez ár és minőség tekintetében is az élvonalba tartozik.

FONTOS! 20m² alatti rendelés esetén Nettó 11 811Ft  azaz Br. 15 000Ft kis mennyiségi felárat számolunk fel.

Szállítási díjaink: Keszthely, Gyenesdiás,  Vonyarcvashegy, Balatongyörök, Cserszegtomaj, Hévíz, Alsópáhok, Felsőpáhok, Szentgyörgyvár, Nemesbük, Karmacs, Rezi 10 000Ft+Áfa.  Zala,- Vas,- Veszprém vármegyén belül 25 000 Ft+Áfa, más vármegyékbe egyedi ár alapján.

Lépj velünk kapcsolatba, és kérj INGYENES árajánlatot!

Gyakori kérdések árlistáinkkal kapcsolatban

NAGYOBB RENDELÉS ESETÉN SZÁMÍTHATOK MENNYISÉGI KEDVEZMÉNYRE?
Nagyobb mennyiség rendelése esetén kérj árajánlatot e-mail formájában Kollégáinktól, hogy a legkedvezőbb árat tudjuk adni! E-mailes megkeresésére kollégánk rövid határidővel válaszolnak majd. Mindent megteszünk, hogyaz egyedi igényekhez igazítva adjunk kedvező ajánlatot.

A SZÍN ALAPJÁN IS MÓDOSULNAK A CSEREPESLEMEZ ÁRAK?
A lemez színe nem befolyásolja annak árát. Legyen szó akár matt, akár fényesebb, antracit szürke cserepeslemez vagy matt  téglavörös dekor felületekről a lemezek ára ugyanolyan kedvező marad.

MEKKORA SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGGEL SZÁMOLJAK?
A szállítási díjat kollégáink az egyedi megrendelések alapján számítják ki. A végösszegre befolyással lesz például a súly, a szállítási cím és a szállítás formája is. De mindig törekszünk arra, hogy az árak mindenki számára a lehető legkedvezőbbek legyenek.

MENNYI A MINIMÁLIS RENDELHETŐ DARABSZÁM?
Erre vonatkozólag nincs korlátozás, természetesen 1 darab terméket is szívesen legyártunk. a kiválasztott színben.

EGYEDI TERMÉKET SZERETNÉK, AMI NEM SZEREPEL A WEBOLDALON ÉS A WEBÁRUHÁZBAN, VAN ERRE LEHETŐSÉG?
Ha van konkrét elképzelés, de az a termék nem szerepel a weboldalakon, akkor vedd fel kollégáinkkal a kapcsolatot, és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy segítsünk a lemezek vagy más elemek beszerzésében.

MI TÖRTÉNIK AKKOR, HA KEVESEBB CSEREPESLEMEZT RENDELEK, MINT AMENNYIRE SZÜKSÉG LETT VOLNA?
Ha a cserepeslemez megrendelésekor elszámoltad magad, és több lemezre van szükség, mint amennyit rendeltél, akkor keress minket. Az utólagos rendeléseket rövid határidővel, akár egy hét alatt is teljesíteni tudjuk.

MENNYI IDŐ ALATT SZÁLLÍTJÁK KI A MEGRENDELT CSEREPESLEMEZEKET?
A cserepeslemezeket Magyarországon gyártjuk egyedülálló technológiával, így a gyártási és szállítási határidő is ehhez igazodik. Az ajánlatkérést követően akár már egy héten belül is szállítjuk a megrendelt lemezeket, anyagot, amennyiben az nincs raktáron.

MILYEN MÉRETEKBEN RENDELHETŐK A CSEREPESLEMEZEK?
A cserepeslemezek egyik előnye, hogy gyártásakor nem kell igazodni a hagyományos cserepek méreteihez. A modern gyártási technológiának köszönhetően bármilyen méretben el tudjuk készíteni a lemezeket, így az igényekhez igazodó legjobb megoldást nyújtjuk.

ÁFA NÉLKÜL IS VÁSÁROLHATOK? 

FAD kitöltése után lehetőség van termékeinket ÁFA nélkül is megvásárolni. A nyilatkozat itt megtekinthető és letölthető: FAD nyilatkozat

MÁST SZERETNÉL KÉRDEZNI? KERESS FEL MINKET BÁRMELY ELÉRHETŐSÉGÜNKÖN!

“Kátya” - fényes cserepeslemez árak

KériBádog Kátya cserepeslemez

Fényes bevonat 0,5 mm vastagság, 25 μm festékbevonat, hasznos szélesség 1150 mm

nettó ár: bruttó ár:
3031Ft/m² 3850Ft/m²

AKTUÁLIS AKCIÓ 20m² felett

Antracitszürke RAL7016 0,5mm

 2716 Ft/m² 3450 Ft/m²

Bordó RAL3009 0,5mm

 2716 Ft/m² 3450 Ft/m²

ANTIKONDENZÁCIÓS FILC BEVONATTAL IS RENDELHETŐ!

“Kátya” - matt cserepeslemez árak

Cserepeslemez Kátya Kéribádog

Matt struktúrált bevonat 0,5 mm vastagság, 30 μm festékbevonat, hasznos szélesség 1150 mm

nettó ár: bruttó ár:
3110 Ft/m² 3950 Ft/m²

AKTUÁLIS AKCIÓ 20m² felett

Matt Barna - Matt Téglavörös 0,5mm

2795 Ft/m² 3550 Ft/m²

ANTIKONDENZÁCIÓS FILC BEVONATTAL IS RENDELHETŐ!

“Rózi” - fényes moduláris cserepeslemez árak

Rózi moduláris cserepeslemez

Fényes bevonat 0,5 mm vastagság, 25 μm festékbevonat, 0,985 m²/db

nettó ár: bruttó ár:
3819 Ft/db 4850 Ft/db

AKTUÁLIS AKCIÓ 20db felett

Antracitszürke RAL7016 0,5mm

 2716 Ft/db 3450 Ft/db

Bordó RAL3009 0,5mm

 2716 Ft/db 3450 Ft/db

ANTIKONDENZÁCIÓS FILC BEVONATTAL IS RENDELHETŐ!

“Rózi” - matt moduláris cserepeslemez árak

moduláris cserepeslemez matt dió barna

Matt struktúrált bevonat 0,5 mm vastagság, 30 μm festékbevonat, 0,985 m²/db

nettó ár: bruttó ár:
3110 Ft/db 3950 Ft/db

AKTUÁLIS AKCIÓ 20db felett

Matt Barna - Matt Téglavörös 0,5mm

2795 Ft/db 3550 Ft/db

ANTIKONDENZÁCIÓS FILC BEVONATTAL IS RENDELHETŐ!

A Kéri Bádog által gyártott cserepeslemez színek széles skálán elérhetők.

Fényes lemez színek, bevonatok

 

A legújabb trapézlemez színek, bevonatok és minták raktáron vagy gyors gyártási határidővel a legújabb és legkedveltebb RAL színskála minták alapján.

 

Struktúrált matt cserepeslemez színskála, bevonatok

 

Fadekor lemez színek, bevonatok

 

A legújabb fadekor színek, bevonatok és minták raktáron vagy gyors gyártási határidővel a legújabb és legkedveltebb faminták alapján. 

 

Hosszan tartó megoldást keresel kedvező áron? A megoldás a cserepeslemez tető a Kéri Bádogtól!

A Kéri Bádog egyedülálló, moduláris cserepeslemezek gyártásával és forgalmazásával segíti az építkezőket és felújítókat abban, hogy a tetőfedés gondja több évtizedre lekerüljön a vállukról. Olyan minőségi megoldást kínálunk vásárlóinknak, amely az esztétikus mégis tartós és hosszú távú megoldást jelent.

A magyar gyártású cserepeslemezeinket raktárról vagy gyors gyártási határidővel szállítjuk, vagy ha az egyedi ideális megoldás éppen nem elérhető, akkor rövid határidővel legyártjuk és akár házhoz is szállítjuk. Ha pedig a tervezés során esetleg elszámoltad a mennyiséget, rövid határidővel ugyanazt a minőséget szállítjuk. A végeredmény az igényeidhez igazodó tökéletes cserepeslemez lesz, amely akár a lemez kerítés színéhez is passzol.

Ügyfélszolgálatunk bármilyen cserepeslemezes kérdésben rendelkezésére áll. Fordulj hozzánk már a tervezési szakaszban az építkezés előtt, mert segítünk a megfelelő mennyiség kiszámításában, hogy minél kevesebb felesleges anyag kerüljön ki a tetőfedés után. Hívj minket, ha elbizonytalanodtál a szín választásban, sok éves tapasztalatunkkal támogatni fogunk a tökéletes szín kiválasztásában is. Hívj minket, ha a cserepeslemez árak, felhasználhatóságuk vagy minőségük bizonytalanítottak el. Lépj velünk kapcsolatba és beszéljük meg a részleteket.

Az otthonunk a várunk, a tető pedig az egyik bástya, amely megvéd minket az időjárás viszontagságaitól. Fontos, hogy olyan anyagból készüljön, ami ellenálló, tartós, de emellett esztétikus is. A cserepeslemez nem csak megfelel ezeknek a követelményeknek, de számos olyan további előnnyel rendelkezik, ami miatt bátran állítjuk, hogy a modern otthonok ideális tetőfedési megoldásává vált. Bátran állítjuk, hogy népszerűsége töretlenül nő, és egyre többen választják a hagyományos cserép helyett.

A cserepeslemez méretre szabható

Csakúgy, mint a trapézlemez esetében, a cserepeslemezt is olyan méretben készítjük el, ami az épületek számára a legideálisabb. Ezzel gazdaságos és könnyen felhasználható megoldást adunk az építkezők és a felújítók kezébe. A gazdaságosság nem csak a kedvező ár miatt az egyik legellenállhatatlanabb tulajdonsága a horganyzott acél lemezeknek, hanem azért is, mert az egyedi méretek miatt minimális felesleges anyag marad hátra a tetőfedési munka után. Így a cserepeslemez ára az építkezés végére sokkal kedvezőbb képet mutat majd, mint a hagyományos cserepeké.

A cserepeslemez ellenáll az időjárási változásoknak.
A hagyományos cseréppel ellentétben a cserepeslemez, trapézlemez nem szívja be a nedvességet, így az hosszú távon sem tesz benne kárt. Tudjuk, hogy egy tető esetében nem csak a hosszú távú tartósság, hanem az esztétikum is sokat jelent. A hagyományos cserép felülete bordázott, így a szennyeződések könnyedén megtapadnak rajta. Ezzel szemben a cserepeslemez sima felületén kevésbé vagy egyáltalán nem tapad meg a kosz, így jelentősen hosszabban marad igazi éke az Ön ingatlanjának is.

Minden épületre ideális megoldás a cserepeslemez tető

A cserepeslemez gyártása során lemezek ellenálló, mégis könnyű anyaggá válik, így a legjobb megoldást jelentik nem csak családi házak, hanem ipari ingatlanok tetőfedésére is. A kis súly miatt az sem jelent problémát, ha már meglévő tetőre szeretnénk lemezeket elhelyezni. A tetőfedő munka egyszerű módon és gyorsan elvégezhető.

Segítünk a tervezésben!
Nem hagyunk senkit magára a tető tervezésekor, ingyenes segítséget adunk a tetőfedéshez szükséges cserepeslemez mennyiségének meghatározásában, és a kiegészítő anyagok számításában. Így biztos lehet benne, hogy nem lesz felesleges anyagköltség.

A cserepeslemez ára és a kiegészítő anyagok mellett segítünk például a szükséges tartozékok és eszközök kiválasztásában és azok árainak meghatározásában.

Cserepeslemez ár: mitől függ és mire figyelj?

A cserepeslemez ára sokféle szempont alapján kerül kalkulálásra. Befolyásolja a
• méret
• a kiválasztott anyag
• hogy mennyire egyedi megoldással van dolgunk

Ügyfélszolgálatunk segít a legjobb megoldás megtalálásában és a mennyiségek pontos kiszámításában.

Különböző cserepeslemez típusok és színek között válogathatsz kínálatunkban.

Ez az újgenerációs cserepeslemez tető anyaga a hagyományos kerámia cserepekhez képest modernebb, tetisztultabb és hosszantartóbb megoldást kínál! Saját gyártású termékpalettánkban a hagyományos és moduláris lemezek közül választhatsz. Sőt a tetőfedés ára is olcsóbbá válhat, mégha nem is a lemez árak tekintetében, de gyors, könnyű szerelhetősége és a méretre vágott modulok miatt mindenképpen, amelyek lecsökkentik a tetőfedő munkadíjának költségét és a felesleges anyaghasználatot.

Bővebben a Kéri Bádog cserepeslemezekről. Részletek:  ITT

 

Rólunk mondták:

Nagyon szép lemeztermékek, kiváló minőség! Ajánlom mindenkinek!👍
⭐⭐⭐⭐⭐
Kátya cserepeslemezt rendeltem, a kiszolgálás precíz és gyors volt, nagyon jól mutat a tetőn RAL7016M bevonat! Csak ajánlani tudom!
⭐⭐⭐⭐⭐
Gyors és pontos kivitelezés, rövid határidő, magas minőség és nagy választék. Csak ajánlani tudom!
⭐⭐⭐⭐⭐