KTP8 – T8 Trapézlemez “ZSOMBI” 

A T8 trapézlemez többek között sokoldalúsága, könnyű használhatósága és egyszerű szerelési módja miatt vált egyre népszerűbbé. Bordás trapézlemezünket széles színválasztékban, akár famintás T8 profillal is megtalálható nálunk.

 

  • Fedőszélesség: 1170 mm
  • Teljes szélesség: ~1195 mm
  • Max. lemezhossz: 6000 mm
  • Lemezvastagság: 0,5 mm
  • Profilmagasság: 7,5 mm

NINCS MINIMÁLIS RENDELÉSI MENNYISÉG!

SAJÁT GYÁRTÁSNAK KÖSZÖNHETŐEN, AKÁR 1 HÉTEN BELÜL ELKÉSZÜL

KTP8 trapézlemez Zsombi
KTP8 trapézlemez fadekor
KTP8 trapézlemez antracitszürke
KTP8 trapézlemez Zsombi Kéribádog
KTP8 trapézlemez gyártas

Méretét az Ön igényeihez igazítjuk, rendelhető fix, vagy változó méretben, akár 6 méteres hosszúságban egyben. A T8-as trapézlemez ~8 mm-es lemezvastagsággal rendelkező profilok kerítésekhez, homlokzat burkolatokhoz, illetve mennyezet/ragalja burkolatok kialakításához is esztétikusan használhatók. A bordamagasság és hasznos szélességének köszönhetően az egyik legkedveltebb trapézlemezek egyike!

Ráadásul még szerelőt sem kell hívnia, laikusként is egyszerűen varázsolhat modern, igényes felületeket!

A Kéribádog 30 éve szállítja gyorsan, prémium minőségben termékeit vásárlói számára. Legyen Ön a következő, akinek segíthetünk!

A T8 trapézlemez minden házfelújítás és házépítés során kiváló szolgálatot tesz térelválasztó elemként, kerítésként, borítóelemként, vagy akár falak, mennyezetek burkolataként. A profilozott, famintás T8 trapézlemezek egyszerűségük és könnyű kezelhetőségük miatt egyedülállóak a piacon. A széles színválaszték, a könnyű szerelhetőség pedig már csak hab a tortán.

A KTP – T8 trapézlemez legfőbb előnyei

Használja a KTP8 – T8 trapézlemezt hagyományos, vagy modern házakban, hiszen mindenhol megállja a helyét.

Olyan térelválasztó elemek, kerítések, külső és belső fali burkolatok építését teszi lehetővé, amelyek javítják a kivitelezés költséghatékonyságát, de nem vonnak le az esztétikai élményből sem. Válasszon színben és mintázatban az épülethez, kerítéshez illő trapézlemez változatot.

A KTP8 – T8 trapézlemez közkedvelt burkoló anyag

A Kéribádog által forgalmazott trapézlemez T8-as kivitelben favázra, azaz valódi fából készült lécezésre is kerülhet, de akár szelemenekre, azaz acélszerkezetre, akár szendvicspanel épületekre is könnyedén, gyorsan felszerelhető, környezetbarát burkoló anyag. A termék ellenállóságának köszönhetően bel- és kültéren egyaránt használható, mely esztétikus megjelenést biztosít az épületek számára a kiválasztott szín, vagy akár min a két oldalán famintás változatban is.

T8 trapézlemez változatos szélességben és színvilágban

A T8-as trapézlemez vastagságtartománya széles határok között mozog, ráadásul a méretre vágás lehetősége és a gazdag színvilág korlátlan lehetőségeket teremt a felhasználására. A famintás változatok mellett a fényes bevonatok közül a fehér, az ezüst, a téglavörös és a antracitszürke egyaránt kedveltek, de a Kéribádognál kapható trapézlemez található még antracitmetál, matt antracitszürke, barna, sötétzöld és középkék színárnyalatokban is. Válasszon a homlokzathoz illő színt a számtalan elérhető variációk közül!

A T8 trapézlemez esetében a hasznos szélesség 1195 mm, profilmagasság ~8 mm, ezért termékeink egyaránt alkalmas kerítések, terasz térelválasztó elemek vagy épületen belül, a belső borítás kialakítására. A T8 trapézlemez borítása gondoskodik a trapézlemez szívósságáról és a belső acéllemez tartósságáról: a trapézlemezt matt vagy fényes poliészter, vagy fényes esetleg matt poliuretán fedi. Így tartós, mégis esztétikus megoldást jelent az épületek, építmények számára.

A trapézlemezek széles színválasztékban elérhetőek

A Kéribádog garantálja, hogy minden megrendelés a kiválasztott színárnyalatban valósul meg.

Jelenleg rendelhető T8 trapézlemez színek:

Fényes lemez színek, bevonatok

Struktúrált matt lemez színek, bevonatok

Speciális dekor bevonattal

Segítünk Önnek a pontos anyagigény kiszámításában, hogy a szükséges trapézlemez mennyiség egy szállítmányból álljon rendelkezésére.

A legkedveltebb famintás T8 lemez termékek a dió és az aranytölgy színek

A cserepeslemez trendekhez hasonlóan az organikus hatás itt is egyre népszerűbb az építkezők körében. Mivel a T8 trapézlemez 100 %-osan újrahasznosítható alapanyagból készül, a famintás T 8 trapézlemez környezetbarát építőanyagnak tekinthető. Mindegyik szín bátran ajánlható fautánzatú borításként, belső terek, homlokzatok, falak, mennyezet burkolására, kerítések elemeiként is.

Miért olyan közkedvelt a trapézlemez manapság?

A trapézlemez rendkívül nagy szilárdságú, emellett kellőképpen merev, amit a lemezek profil magassága és szélessége határoz meg. A T8 trapézlemez esetében profilmagasság ~8 mm, ezért főként kis, esetleg közepes méretű szerkezetekhez ajánlott.

Kerítés? A KTP8 – T8 trapézlemez remek választás

A T8-as trapézlemez térelválasztó kerítésnek is tökéletesen használható!

Pontos felmérés után, méretre gyártva csak a helyére kell illeszteni. Kerítések esetén szerencsésebb acél vázra rögzíteni a trapézlemezt az időtállóság miatt.

TIPP:
vízszintes és függőleges oszlopokat lemezzel egy egyszerű U profillal is lehet burkolni, így 100%-ban színazonosak lesznek a kerítés oszlopok a trapézlemezzel. Szerelés esetén érdemes megvizsgálni az oszlopok állapotát, hogy vihar esetén nehogy kiborítsa kerítésünket a szél. Önfúró acél csavarok alkalmazása esetén nem kell előfúrni, praktikusabb és gyorsabb megoldás. Érdemes minden hullám alján rögzíteni, hogy ne zörögjön erős szél esetén.

Kerítés esetén az állított trapézlemezek tetejére ajánlunk egy záró profilt rakni, ami ad egy keretet az egész kerítésünknek.

Kerítéseknek használt lemezek esetén érdemes 0,5mm-es vastagságot használni a tartósság és merevség miatt.

Az általunk gyártott trapézlemezek minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, I. osztályú alapanyagokból készülnek a kültéri viszonyoknak megfelelő horganyréteggel és festékvastagsággal, amire garanciát is vállalunk. Nem kell új kerítés építésében gondolkoznia, trapézlemezekkel igényesen fel is újíthatja már meglévő kerítését.

A KTP8 – T8 trapézlemez szerelése

Az általunk forgalmazott T8-as trapézlemez favázra és egyben acél vázra is szerelhetjük. Az alátét szerkezettől függően acél vagy fa önfúrós gumialátétes csavart javaslunk hozzá színazonos bevonattal. A szerelés egyszerű, akár szakember segítsége nélkül is könnyedén megoldható.

A KTP8 trapézlemez tisztítása és karbantartása

A magyar piacon elérhető termékek közül a famintás T8 trapézlemez lemezvastagsága 8 mm, és egy vékony, színezett réteg védi a korrózió ellen.

Emiatt szükséges a korrózióvédelem, akár más szendvicspanel vagy cserepeslemez esetén, kiváltképpen, ha a színek megőrzése éppen olyan fontos, mint hogy évtizedekig védje az épületek állagát.

Így óvjuk meg a termékeinket

Ejtsünk pár szót arról is, hogyan hosszabbítható meg a T8-as trapézlemez élettartama:

1. Így hosszabbíthatjuk meg egy T8-as trapézlemez élettartamát

A (famintás vagy homogén színű) trapézlemezzel készült külső burkolatok és kerítések tartósságának meghosszabbítása érdekében ajánlott és hasznos a T8 trapézlemezek rendszeres ellenőrzése jégeső, heves szél vagy nagy viharok után.

Ilyenből egyre több akad Magyarországon, ezért számítani kell rá, hogy idővel az épületeknél használt trapézlemezek megrongálódhatnak.

2. Így védjük korróziótól kedvelt famintás és más színű T8 trapézlemezeket

A trapézlemez tisztításánál tartsuk szem előtt, hogy a belső részén acéllemezekből készült kerítések évente legalább egyszer alaposabb tisztítást igényelnek, akár famintás, akár színes változatról van szó. A trapézlemez felületére rakódó szennyeződések a lakk egyenetlen elszíneződését okozhatják (az UV-sugarak miatt), és csökkentik a korrózió elleni védelmet.

Az általunk gyártott trapézlemezek minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, I. osztályú alapanyagokból készülnek a kültéri viszonyoknak megfelelő horganyréteggel és festékvastagsággal.

Hosszú élettartamukra garanciát vállalunk.

Lépjen velünk kapcsolatba és találjuk meg az Ön számára legmegfelelőbb megoldást!