KTP8 – T8 Trapézlemez “ZSOMBI” 

 

A T8 trapézlemez sokoldalúsága, könnyű kezelhetősége és egyszerűen telepíthető jellege miatt vált rendkívül népszerűvé. Akár kerítésről, homlokzatburkolatról vagy mennyezet/ragalja burkolatról van szó, a T8-as trapézlemez 8 mm-es vastagságával és optimális bordamagasságával a trapézlemezek között az egyik legkedveltebb választás.

Bordás lemezeink széles színválasztékban, akár festett vagy famintás T8 trapézlemez profillal is megvásárolható nálunk.

 

 • Fedőszélesség: 1170 mm
 • Teljes szélesség: ~1195 mm
 • Max. lemezhossz: 6000 mm
 • Lemezvastagság: 0,5 mm
 • Profilmagasság: 7,5 mm

SAJÁT GYÁRTÁSNAK KÖSZÖNHETŐEN, AKÁR 1 HÉTEN BELÜL ELKÉSZÜL

Zsombi KTP8 trapézlemez - KériBádog
KTP8 trapézlemez fadekor
KTP8 trapézlemez antracitszürke
KTP8 trapézlemez Zsombi Kéribádog
KTP8 trapézlemez gyártas

Méretét az egyedi méretre igazítjuk, rendelhető fix, vagy változó méretben, akár egyben. 6 méteres hosszúságban is. A T8-as trapézlemez ~8 mm-es lemezvastagsággal rendelkező profilok kerítésekhez, homlokzat burkolatokhoz, illetve mennyezet/ragalja burkolatok kialakításához is esztétikusan használhatók. A bordamagasság és hasznos szélességének köszönhetően az egyik legkedveltebb trapézlemezek egyike!

Ráadásul még szerelőt sem kell hívni, laikusként is egyszerűen varázsolható modern, igényes felület burkolatként vagy kerítésként egyaránt!

A Kéri Bádog 30 éve szállítja gyorsan, prémium minőségben termékeit vásárlói számára. Mindenkinek segítünk a választásban!

A T8 trapézlemez minden házfelújítás és házépítés során kiváló szolgálatot tesz, akár térelválasztó elem, trapézlemez kerítés, borítóelem, vagy akár fal, mennyezet, tető burkolataként használnánk. A profilozott, famintás T8 trapézlemezek egyszerűségük és könnyű kezelhetőségük miatt egyedülállóak a piacon. A széles színválaszték, a könnyű szerelhetőség pedig már csak hab a tortán.

A KTP – T8 trapézlemez legfőbb előnyei

A KTP8 – T8 trapézlemezt hagyományos, vagy modern házakban is megállja a helyét.

Olyan térelválasztó elemek, kerítések, külső és belső fali burkolatok építését teszi lehetővé, amelyek javítják a kivitelezés költséghatékonyságát, de nem vonnak le az esztétikai élményből sem. Válassz színben és mintázatban az épülethez, kerítéshez illő trapézlemez változatot.

Számos előnnyel rendelkezik, amelyek közül a legfontosabbak:

 • Sokoldalúság: A T8 trapézlemez számos különböző alkalmazásban használható, ami nagyfokú rugalmasságot biztosít az építőiparban.
 • Könnyű használhatóság: A T8 trapézlemez könnyű súlya miatt könnyen kezelhető és telepíthető.
 • Egyszerű szerelés: A T8 trapézlemez egyszerűen telepíthető, ami időt és munkaerőt takarít meg.

 

A KTP8 – T8 trapézlemez közkedvelt burkoló anyag

A KériBádog által forgalmazott trapézlemez T8-as kivitelben favázra, azaz valódi fából készült lécezésre is kerülhet, de akár szelemenekre, azaz acélszerkezetre, akár szendvicspanel épületekre is könnyedén, gyorsan felszerelhető, környezetbarát burkoló anyag. A termék ellenállóságának köszönhetően bel- és kültéren egyaránt használható, mely esztétikus megjelenést biztosít az épületek számára a kiválasztott szín, vagy akár min a két oldalán famintás változatban is. Minőségi alapanyag felhasználásával készült!

 

A T8 trapézlemez alkalmazási területei

A T8 trapézlemez számos alkalmazási területtel rendelkezik. Ezek közül a leggyakoribbak:

 • Kerítések: a T8 trapézlemez ideális választás kerítésekhez, mivel tartós és esztétikus megjelenést biztosít a birtoknak. 
 • Homlokzatok: gyakran használatos homlokzatburkolatokhoz is, mivel ellenáll az időjárás viszontagságainak és hosszú élettartammal rendelkezik. 
 • Mennyezet/ragalja burkolatok: könnyű súlya és egyszerű telepítése miatt ideális választás.
 • Egyéb alkalmazások: A T8 trapézlemez számos egyéb alkalmazási területen is használható, például garázsok, raktárak és ipari létesítmények építésénél.

Jelenleg rendelhető T8 trapézlemez RAL színek:

Fényes lemez színek, bevonatok

A trapézlemez famintás kivitelben is elérhető kínálatunkban!

Struktúrált matt lemez színek, bevonatok

Speciális dekor bevonattal

Kerítés? A KTP8 – T8 trapézlemez remek választás

A T8-as trapézlemez térelválasztó kerítésnek is tökéletesen használható!

Pontos felmérés után, méretre gyártva csak a helyére kell illeszteni. Kerítések esetén szerencsésebb acél vázra rögzíteni a trapézlemezt az időtállóság miatt.

SZERELÉSI TIPP:
vízszintes és függőleges oszlopokat lemezzel egy egyszerű U profillal is lehet burkolni, így 100%-ban színazonosak lesznek a kerítés oszlopok a trapézlemezzel. Szerelés esetén érdemes megvizsgálni az oszlopok állapotát, hogy vihar esetén nehogy kiborítsa kerítésünket a szél. Önfúró acél csavarok alkalmazása esetén nem kell előfúrni, praktikusabb és gyorsabb megoldás. Érdemes minden hullám alján rögzíteni, hogy ne zörögjön erős szél esetén.

Kerítés esetén az állított trapézlemezek tetejére ajánlunk egy záró profilt rakni, ami ad egy keretet az egész kerítésünknek.

Kerítéseknek használt lemezek esetén érdemes 0,5mm-es vastagságot használni a tartósság és merevség miatt.

Az általunk gyártott trapézlemezek minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, I. osztályú alapanyagokból készülnek a kültéri viszonyoknak megfelelő horganyréteggel és festékvastagsággal, amire garanciát is vállalunk. Nem kell új kerítés építésében gondolkozni, trapézlemezekkel igényesen feújítható a már meglévő kerítés.

A KTP8 – T8 trapézlemez szerelése

Az általunk forgalmazott T8-as trapézlemez favázra és egyben acél vázra is szerelhető. Az alátét szerkezettől függően acél vagy fa önfúrós gumialátétes csavart javaslunk hozzá színazonos bevonattal. A szerelés egyszerű, akár szakember segítsége nélkül is könnyedén megoldható.

A trapézlemez tisztítása és karbantartása

A magyar piacon elérhető termékek közül a famintás T8 trapézlemez lemezvastagsága 8 mm, és egy vékony, színezett réteg védi a korrózió ellen.

Emiatt szükséges a korrózióvédelem, akár más szendvicspanel vagy cserepeslemez esetén, kiváltképpen, ha a színek megőrzése éppen olyan fontos, mint hogy évtizedekig védje az épületek állagát. Minimum 10 év garancia, egyes színeknél akár tovább is vállaljuk, hogy otthonát problémamentesen díszíthetik termékeink. 

Így óvjuk meg a termékeinket

Ejtsünk pár szót arról is, hogyan hosszabbítható meg a T8-as trapézlemez élettartama:

1. Így hosszabbíthatjuk meg egy T8-as trapézlemez élettartamát

A (famintás vagy homogén színű) trapézlemezzel készült külső burkolatok és kerítések tartósságának meghosszabbítása érdekében ajánlott és hasznos a T8 trapézlemezek rendszeres ellenőrzése jégeső, heves szél vagy nagy viharok után.

Ilyenből egyre több akad Magyarországon, ezért számítani kell rá, hogy idővel az épületeknél használt trapézlemezek megrongálódhatnak.

2. Így védjük korróziótól kedvelt famintás és más színű T8 trapézlemezeket

A trapézlemez tisztításánál tartsuk szem előtt, hogy a belső részén acéllemezekből készült kerítések évente legalább egyszer alaposabb tisztítást igényelnek, akár famintás, akár színes változatról van szó. A trapézlemez felületére rakódó szennyeződések a lakk egyenetlen elszíneződését okozhatják (az UV-sugarak miatt), és csökkentik a korrózió elleni védelmet.

Az általunk gyártott trapézlemezek minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, I. osztályú alapanyagokból készülnek a kültéri viszonyoknak megfelelő horganyréteggel és festékvastagsággal.

Hosszú élettartamukra garanciát vállalunk.

Lépj velünk kapcsolatba és találjuk meg a számodra legmegfelelőbb megoldást!

Már 4252 Ft+Áfa-tól! Nincs minimális rendelési mennyiség. 

GYIK

 • Miért válasszam a T8 trapézlemezt?
  A T8 trapézlemez sokoldalúsága, könnyű használhatósága és egyszerű telepíthetősége miatt ideális választás számos építési projekt számára.
 • Milyen anyagból készül a T8 trapézlemez?
  A T8 trapézlemez általában acélból készül, de elérhető más anyagokból is, például alumíniumból.
 • Milyen színekben érhető el a T8 trapézlemez?
  A T8 trapézlemez számos különböző színben érhető el, akár kétoldalon mintás változatban is, így könnyen illeszkedik bármilyen építészeti stílushoz és designhoz.

További információk, illetve az aktuális akciók árak alakulása érdekében kattints ide, vagy érdeklődj elérhetőségeinken: 

Trapézlemez színskála Ide kattintva is elérhető.

A Kéri Bádog által kínált trapézlemez típusok:

KTP8 trapézlemez

KTP8 - T8 trapézlemez

A T8 trapézlemez többek között sokoldalúsága, könnyű használhatósága és egyszerű
szerelési módja miatt vált egyre népszerűbbé. Bordás trapézlemezünket széles
színválasztékban, akár famintás T8 profillal is megtalálható nálunk.

KTP20 trapézlemez

KTP20 trapézlemez

A 20 mm-es bordamagasságú trapézlemezünk a legkedveltebb a lakosság körében. Egyszerűen szerelhető esztétikus megjelenést kölcsönöz kerítések, oldalfalak esetén, de tetők burkolására is kiválóan használható.

KTP45 trapézlemez

KTP45 trapézlemez

A 45 mm-es bordamagasság az ipari,- mezőgazdasági,- kereskedelmi épületekre alkalmazandó ahol nagyobb fesztávon akár 80-90 cm-re helyezkednek el egymástól a rögzítési pontok.

Összefoglalás

Összefoglalva, a T8 trapézlemez egy sokoldalú, könnyen használható és egyszerűen telepíthető építőanyag, amely számos alkalmazási területen használható. Legyen szó kerítésről, homlokzatburkolatról vagy mennyezetburkolatról, a T8 trapézlemez ideális választás minden építési projekt számára. Fontos azonban megjegyezni, hogy a T8-as trapézlemez nem előkorcolt és nem teherhordó trapézlemez, ezt vásárlásnál érdemes figyelembe venni. 

Trapézlemez,  cserepeslemez kiegészítők  a webshopunkban megtalálhatók, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk a szükséges termékek összeállításában.

T8 trapézlemez ár: ide kattintva elérhető, akciós termékeink közül is válogathatsz. FAD nyiatkozattal Bruttó – nettó árakkal feltűntetve.