Lindab árlista

Lindab lemezek – megbízható társ a tetőfedésben

A Lindab évtizedek óta gyárt ipari és lakossági felhasználásra egyaránt magas minőségű, prémium lemez termékeket. A gyártó világszerte keresett lemezei a magyar vásárlók számára már több, mint 25 éve elérhetőek. A Kéri Bádognál évek óta foglalkozunk Lindab termékekkel, Zala megyei Lindab Centerként közvetlen, jó kapcsolatot ápolunk a gyártóval. Az esetek jelentős részében így raktárkészletről szállítunk, de különleges kérések esetén is gyorsan, hatékonyan és kedvező áron szerzünk be mindent.

Lindab árlista lapozható mellékletünkért kattints ide: “PDF megtekintése“.

 

Lindab Árlista - KériBádog

Lindab Rainline ereszcsatorna rendszerek

A Lindab ereszcsatorna rendszerek kiváló svédacél alapanyagának köszönhetően az egyik legnépszerűbb Lindab termékek, nem véletlenül. Könnyen szerelhetők, tartósak, biztonságos és komplett megoldást jelentenek esővíz elvezetésre. Széles színválasztékukkal tökéletesen illeszkednek a tető színeihez, így esztétikus megjelenést kölcsönöznek az épületeknek. A svédacél alapanyag vagy natúr magnézium és cinkbevonattal vagy egyedi színes bevonatrendszerrel van ellátva, így korrózióálló, tartós és hosszú távú esővíz elvezető rendszer.

A Kéri Bádognál a komplett ereszcsatorna rendszer minden kiegészítőjével együtt megtalálható, így egy kézből, gyors szállítási határidővel, gyári garanciával rendelkezésedre áll.

Lindab cserepeslemezek – a tető éke

A Lindab Topline cserepeslemez ideális tetőfedést biztosítanak klasszikus és modern épületek számára egyaránt. Az időtálló megoldás esztétikailag is megfelel a mai kor kihívásainak. Az Topline cserepeslemezek kinézetükben megszólalásig hasonlítanak a hagyományos cserepekéhez. Kiváló minőségű acél alapanyaga garantálja a tartósságot, és a teljes vízzáróságot, kiváló tetőfedő anyag. A tüzihorgonyzott svédacélból, egyedi méretben is gyártott Lindab cserepeslemez különleges bevonatai segítségével ellenáll az időjárás változásainak és a korróziónak is.

Kollégáink nem csak a megfelelő szín kiválasztásában segítenek, de melletted állnak majd a szükséges anyagmennyiség kiszámításában is. Így a tetőd gördülékenyen, felesleges anyagveszteség nélkül készül el, vagy kerül felújításra.

Lemez színek

Tetőt jó esetben nagyon hosszú időre választunk, így fontos, hogy a belbecs mellett tökéletes legyen a külcsín is. A Lindab cserepeslemezek és korcolt lemezek széles színválasztéka minden háztípusra megfelelő megoldást jelentenek. Legyen szó akár modern, akár klasszikus lakóépületekről, irodaépületről, csarnokokról a Lindab színei tökéletesen illeszkednek a stílusukhoz. A széles színválaszték teret enged a kreativitásnak és az egyedi ötleteknek is. A tetőd színéhez igazodnak az ereszcsatorna rendszerek színei is, így olyan minőségi, komplett megoldást adunk a kezedbe, amely hosszú évekre nem csak problémamentes, de esztétikus megoldást is kapsz.

Szakértőink tapasztalatukkal és tanácsaikkal segítenek kiválasztani azt a színt, amellyel az épületed soha nem megy ki a divatból.

Lindab lemez árak

A Lindab termékei elérhető áron, prémium minőségben több, mint 25 éve vannak jelen a magyar piacon, és a világ több, mint 125 országában. a Kéri Bádog Lindab Centerként raktáron tartja a termékek egy jelentős részét, de az egyedi megrendeléseket is gyorsan, hatékonyan, és kedvező áron teljesítjük.

Lindab könnyűszerkezetes csarnok

A Lindab termékei csarnoképítésre is kiváló választásnak bizonyulnak. A tartós, minőségi alapanyagból készült könnyűszerkezetes csarnokok kiállják az idő próbáját, ráadásul megbízható és hosszú távú megoldást jelent akkor is, ha gyors megoldásra van szükség. A Lindab könnyűszerkezetes csarnokai mérettől és funkciótól függően optimális megoldás, hiszen egyedi tervezéssel és méretezéssel pontosan igazodik az igényekhez.

Korcolt lemez

A fémlemezek időtálló és minimális karbantartást igénylő megoldások, ha tetőfedésről van szó. A Lindab korcolt lemezei minden épülettípuson jól mutatnak. Ha Lindab korcolt lemezre esik a választásod, akkor a tetőd jellegzetes, egyedi külsőt kap. A külcsín mellett fontos szempont, hogy a fémlemezek kiváló teherbírásúak és ellenállnak a szélsőséges időjárási körülményeknek is. A Lindab PLX állókorcos síklemez fedés kiváló választás, ha különleges formára van szükséged, mert könnyen alakítható, rugalmas megoldást jelent. A minőségi alapanyagból készült lemez nem korrodálódik, és hosszan tartja a színét.

A Lindab SRP előre korcolt lemez egyedülálló click technológiával egyszerű szerelést és gazdaságos kivitelezést tesz lehetővé, hiszen a lemezek könnyedén összepattinthatók. A szerelés egyszerűsége nem megy a minőség kárára, hiszen ezek a lemezek is hosszan tartó, megbízható, problémamentes tetőfedést tesznek lehetővé.

Zala megyei Lindab Center – Kéri Bádog – Hogyan segítünk a problémamentes kivitelezésben?

A Lindab Centerek olyan márkakereskedők, akik széles raktárkészlettel állnak a vásárlók rendelkezésére. Kollégáink nem csak a termékek és a színek útvesztőiben igazítanak el, de segítenek kiszámítani a pontos anyagmennyiséget is. Így nem lesz felesleges rendelésed, de abba sem fogsz belefutni, hogy az építkezés közben elfogynak a szükséges anyagok.

Nincs várakozás, a legtöbb esetben azonnal, raktárról szállítunk. Ha mégis egyedi igényeid lennének, kérd árajánlatunkat. 24 órán belül válaszolunk, és segítünk a termékek beszerzésében, méretre vágásában.