Bádogos gépek

A bádogos gép beszerzése nem csak egy eszközvásárlás, hanem hosszú távú kapcsolat a forgalmazóval. A Kéri Bádognál 30 éves tapasztalattal válogattuk össze azt a gépparkot, ami a te munkádat is megbízhatóan fogja segíteni. 

Gyártóként testközelből ismerjük a gépeket, azokat fogjuk ajánlani neked, amiket mi is választanánk a saját gyárunkba. Ezzel a tapasztalatunkkal számos szakembert segítettünk már abban, hogy a megfelelő gépet vásárolhassa meg.

Bádogos gépek Kéribádog

Használd ki a pályázatok adta lehetőségeket, és ha nálunk vásárolsz Európai uniós és hazai forrású pályázatok esetén hivatalos forgalmazói nyilatkozatot adunk a gépekre. Sőt, segítünk neked abban is, hogy milyen pályázatot és milyen módon érdemes beadnod, hogy a gépparkod bővítése a lehető leggazdaságosabb legyen.

schechtl lbx bádogos gép
chlebach-mini-pro webshop
Kéribádog bádogos gépek online
schlebach mini light szétszedhető

Bádogos gép kínálatunkban megtalálhatóak:

 

  • Schlebach profilozó gépek
  • Schechtl manuális és motoros hajlító és vágógépek
  • Schröder manuális és motoros hajlító és vágógépek
  • Tekercs lefejtők, átcsévélők
  • Sas hidraulikus hajlítógépek 4-8m-ig
  • Korczáró gépek
  • Hosszhengerlő gépek
schechtl-lbx310
schechtl lbx200 szállítás
schechtl-ht310
schechtl lbx lemezvágó olló

Légy te is azon szakemberek egyike, aki megbízható, hazai forrásból szerzi be a gépeit. Szakértőink segítenek a választásban, a pályázati lehetőségekben, de akkor is bizalommal fordulhatsz hozzánk, ha a gép üzemeltetése során kérdésed adódna. Itt vagyunk, helyben vagyunk, elérhetőek vagyunk!

 

schlebach-mini-prof
schechtl-ukv-szegmens-hajlitogep
schechtl-ukv-200
schechtl-ukv200

A Schlebach és a Schechtl a bádogos ipar által legmeghatározóbb profilozó, lemezalakító gépeit gyártják Németországban, már 40 éve.

Egész napos használat mellett, szinte semmiféle karbantartást nem igényelnek a gépei. Sokoldalú, intelligens gépei ISO minősítéssel és kihasználatlan garanciával lett hírhedt kivitelezők, gyártók körében.

Használt gépekkel kapcsolatos információkért látogass el webshopunkra

 

schechtl-tbs100
schechtl-schlebach