KériBádog katalógus 2024

Családunk három generáció óta képviselteti magát a bádogos szakmában, valamint meghatározó módon vesz részt a bádogos termékek előállításában és bádogos szerszámok értékesítésében.

A tömegtermékek előállítása mellett nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi lemezprofilok gyártására, melyet a legkorszerűbb technológia és minőségi alapanyagok felhasználásával végzünk.

Lemeztermékeink előállításához a legmagasabb minőségű alapanyagokat használjuk.

Beszállítóink elismert, nemzetközi lemezipari gyártók, akikkela kezdetek óta dolgozunk együtt. Az alapanyagok minőségének köszönhetően, termékeink minden elvárásnak megfelelnek.

KKéri Bádog katalógus 2023
Vmzick Aantracit kns burkolat
KériBádog Famintás térelvászat lamella burkolat
schechtl-ukv-200
Színes alumínium lemezek Kéribádog

Otthon, biztonságban

A legjobb lemezkerítéseket, tető, – és cserepeslemezeket, ereszcsatorna-rendszereket, lamellákat, gépeket és eszközöket keresed otthonod vagy vállalkozásod számára?

Akkor a KériBádogot keresed! Mi a tartósságra, időjárásállóságra és hosszú élettartamra tervezett termékek széles választékát kínáljuk. Termékeinket a legmagasabb minőségű anyagokból gyártjuk, hogy ügyfeleink a lehető legoptimálisabb megoldást élvezhessenek, akár otthonuk akár vállalkozásuk számára keresik az általunk forgalmazott termékeket.

Ingyenes árajánlattal segítünk, hogy az igényeidnek legmegfelelőbb megoldásokat nyújthassuk, sőt szakszerű beépítés terén is számíthatsz ránk!

Vedd fel velünk még ma a kapcsolatot, ügyfélbarát munkatársaink pedig segítenek válasz találni a kérdéseidre.

KTP20 trapézlemez
Aluminium homlokzatburkolat Kéribádog
Acél homlokzatburkolat
kss előkorcolt tetőlemez