Kültéri könnyű fém homlokzatburkolat, lemez falburkolat a gyártótól

KSP FALBURKOLAT KERIBADOG

Alumínium sávos homlokzatburkolat

Alumínium burkolati elemek egyszerűen szerelhetőek, időtállóak és minőségi megjelenést kölcsönöznek házunknak.

Aluminium homlokzatburkolat Kéribádog

Színes acél sávos homlokzatburkolat

Garantált acélos megjelenést, modern kinézetet adnak
otthonának, üzletének!

Modern fa hatású homlokzatburkolat

Famintázatú sávos homlokzatburkolat

Garantált acélos megjelenést, modern kinézetet adnak
otthonának, üzletének!

Dió szín lemez falburkolat rendszer
Rheinzink homlokzatburkolat
Famintás homlokzatburkolat
homlokzati lemez

A könnyű, modern kültéri falburkolatok egyik leglátványosabb megoldása a szerelt fém homlokzatburkolat, falburkolat, melyek egyedi kinézetükkel már messziről felismerhetők. Az alumínium, acéllemez, rozsdamentes acél, speciális ötvözetű acél vagy rézlemez alapú panelek szinte végtelen számú felhasználási lehetőséget nyújtanak, ellenállnak a korróziónak és jól bírják az időjárás viszontagságait hosszú-hosszú ideig. Az időtállóság tekintetében is az egyik legjobb választásnak számítanak. 

homlokzati burkolatok
Antracitszürke cladding homlokzatburkolat Kéribádog
Csatornaburkolat Kéribádog
Sávos homlokzatburkolat Kéri Bádog
Prefa siding cladding Kéribádog
A fém homlokzati burkolatok kialakítása

A fém falburkoló panelek speciális, hideg hengereléses technológiával nyerik el egyedi alakjukat és veszi fel végleges formáját az adott lemez.

A burkolat gyártási folyamata viszonylag egyszerűen végrehajtható a megfelelő célszerszámok segítségével, legyen szó akár kisebb vagy nagyobb szériáról. Ennek köszönhető, hogy a homlokzatburkolat egyedi előállítása sem állítja kifizethetetlen költségek elé a megrendelőt. Kimondottan gazdaságos választás, a fémlemezeket rendkívül hatékonyan fel lehet szerelni, amely tovább növeli a remek ár – érték arányát.

A modern, kültéri falburkolatok felszerelése

A homlokzatburkolat felszerelése a lemezek sokoldalúsága miatt függőlegesen, vízszintesen vagy ferdén is történhet. Az elemek rögzítő pontjai előre perforálásra kerültek, amelyek lehetővé teszik a hosszirányú dilatációt.

Kivitelezés: A falburkolat felszerelése egyaránt történhet rejtett vagy látszó rögzítőelemekkel, a megfelelő statikai teherbírású tartóvázra szerelve. Amennyiben a kivitelező valamilyen extra elemet szeretne elhelyezni a homlokzaton vagy a falon, a fémlemezen rugalmasan alakíthatók és vághatók, így ki lehet hagyni a burkolásból a megfelelő méretű helyet.

Ráadásul az így létrejövő rés nem lesz csúnya, hanem szépen belesimul a felhelyezett panelek sorába. A külső falburkolat akkor is ideális választás, ha a homlokzaton vagy a falon olyan kiálló dolgok vannak, mint a:

  • családi ház és társasházak homlokzata, pillérek, ablakok
  • féltetők mennyezete, oromdeszkák, belső burkolatok
  • ajtók, garázsajtók, fülkék, kerítések

A könnyebb felhasználás miatt a kivitelezési ár nem szalad el, hanem a megadott keretek között tartható.

A homlokzatburkolat jellemzői

A modern gyártási technológiának köszönhetően egyéni fedőszélességgel és teljes szélességgel lehet tervezni, a fém homlokzatburkolat így minden korábbinál szabadabban építhető fel. A lemez panelek maximális hossza 8 méter, míg vastagságuk 0,5 és 0,7 milliméter között alakul. A fémburkolat profilmagassága 25 milliméter.

Könnyű kültéri falburkolat különféle színekben

A fém homlokzatburkolat alumíniumlemez elemei a legváltozatosabb színekben érhetők el. Köztük olyanokkal, mint:

  • matt struktúrált és fényes bevonattal készült,
  • ezüst, grafitszürke, antracit, téglavörös, mogyoróbarna, rézvörös, antracitszürke, barna, antracitmetál, csontfehér, világosszürke, sötétzöld, középkék és grafitszürke színekben.

A megrendelőnek tehát nincs más dolga, mint kiválasztani a neki legjobban tetsző homlokzatburkolat színváltozatot a rendelkezésre álló lehetőségek közül. Ezzel a színbőséggel korábban soha nem látott egyediséget lehet adni a homlokzat számára az unalmas szürke szín helyett, és nem kell lemondani a kedvező ár miatt a minőségről és a kreatív építészetről sem.

Fém homlokzatburkolat csatornával
Famintás sávos fém burkolat
Prefa kazettaburkolat
Sávos homlokzatburkolat

Az ilyen típusú szerelt homlokzatburkolat fő előnye, hogy súlya könnyű, valamint összehasonlítva más burkolati megoldásokkal, gyorsabban is szerelhető. A felületkezeléssel már nem kell a felszerelés helyszínén foglalkozni, mivel ez már a gyártáskor megtörténik.

jó minőségű felületkezelés gondoskodik arról, hogy a szerelt lemez elemek sokáig bírják az időjárást, ideértve a téli hideget, az őszi esőket, vagy a napfény károsító UV sugárzását is.

 

függőlegesen, vízszintesen vagy keresztirányban felszerelt homlokzatburkoló panelek modern, esztétikus és letisztult kinézetet biztosítanak az épületeknek, amelyek a felhasznált anyagok kiváló minőségéről is árulkodnak. Az egységesnek ható felületet nem törik meg oda nem illő élek vagy elemek, így kiválóan illeszkednek akármilyen típusú épületek közé.

Ha pedig több épület is ugyanazzal a homlokzatburkolat megoldással kerül fedésre, akkor az egész telepnek vagy komplexumnak magas nívójú megjelenést biztosít. Mivel a technológia már kiforrott, és folyamatosan elérhető, így az sem jelent problémát, ha később újabb és újabb épületekre kerülnek fém homlokzatburkolatok. Akár évek múltán sem fognak kilógni a korábban felhúzott épületek egységességéből. A Kéri Bádog modern, könnyű kültéri falburkolat paneljei tökéletes megoldás az otthonok védelmére és nem utolsó sorban kiváló dizájn elem is. 

 

Ez az egyedi homlokzatburkolat, falburkolati megoldás kiváló új épületekhez vagy felújításokhoz is. Legyen szó homlokzatról vagy bármelyik falról, a fém homlokzatburkolat felhasználásával az építkezés felgyorsítható és korábban használatba vehető a frissen burkolt terület. Felújításnál pedig nem esik ki hosszú időre a termelésből az adott hely, így gyakran akkor is ezt a technológiát választják a megrendelők, ha korábban másféle fedést használtak.

A fémburkolat nem akadályozza meg az ereszcsatorna felszerelését, vagy ha felújításról van szó, akkor a már meglévő csatornarendszer sem akadálya a homlokzati burkolás elvégzésének. A fém homlokzatburkolat és falburkolat tehát egy olyan időtálló megoldás, mely nem csak gond nélkül vészeli át a természeti hatásokat, de évtizedekig esztétikusan néz ki.

A legtöbb termék megtalálható raktáron széles választékban rendelhető, vagy gyártóként gyors gyártási és szállítási időt garantálunk. 

Fehér homlokzatburkolat
Dió fém sávos homlokzatburkolat Kéribádog
Gyártócsarnok fém homlokzatburkolat Kéribádog Keszthely
lemez burkolat

Elérhető falburkolat, homlokzaburkolat színek:

 

Fényes lemez színek, bevonatok

Trapézlemez szín- Fehér - RAL9010

Fehér
RAL 9010

trapézlemez szín - ezüst, RAL9006

Ezüst
RAL 9006

lemez szín - Antracitmetál, RAL9007

Antracitmetál
RAL 9007

lemez szín - Matt antracit szürke, RAL7016M

Matt antracit szürke
RAL 7016M

lemez színek - téglavörös, RAL8004

Téglavörös
RAL 8004

lemez színek - rézvörös, RAL 8003

Rézvörös
RAL 8003

trapézlemez színek - barna, RAL8017

Barna
RAL 8017

trapézlemez szín - Sötétzöld, RAL6003

Sötétzöld
RAL 6003

lemez szín - Középkék, RAL5010

Középkék
RAL 5010

Struktúrált matt lemez színek, bevonatok

trapézlemez szín - Matt fekete, RAL9005M

Matt fekete
RAL 9005M

lemez szín - Matt antracit szürke, RAL7016M

Matt antracit szürke
RAL 7016M

trepézlemez szín - Matt dióbarna, RAL6022M

Matt dióbarna
RAL 6022M

lemez színek - matt sötét dió, dekor

Matt sötét dió
Dekor

Dekor bevonatok

trapézlemez szín - aranytölgy, 3D

Aranytölgy
3D

trapézlemez színek - kőminta, dekor

Kőminta
Dekor

lemez szín szín - sötét dió 3D

Sötét dió
3D

lemez színek - matt sötét dió, dekor

Matt sötét dió
Dekor

trapézlemez szín - mdeiterrán dekor

Mediterrán
Dekor

Modern fém homlokzatburkolat
Előtető lemez mennyezetburkolat
Famintás homlokzatburkolat
faminát homlokzatburkolati elem