Rheinzink árlista

A Rheinzink termékek a világ számos pontján képviseltetik magukat, és megbízható megoldást jelentenek, ha tetőfedésről, homlokzatburkolatról, vagy ereszcsatornáról van szó. A német lemez termékek különleges technológiával, időtálló anyagból készülnek, így méltán népszerűek. 

A magas minőségbiztosítás és a szabványoknak való megfelelés a gyártó vállalat számára nem elérendő cél, és nem is különlegesség. Ezeket a szempontokat minden terméküknél hangsúlyosan figyelembe veszik, hiszen a céljuk, hogy vásárlóik hosszú távon, gondtalanul élvezhessék termékeik előnyeit.

rheinzink árlista Kéribádog

Innovatív Rheinzink lemez

Az egyedi technológiával készült Rheinzink lemezek, így például a Blue grey lemezek is, az egyetlen olyan lemeztermékek, amelyeket úgynevezett előpatinásítási eljárással készítenek. Az eljárás lényege, hogy bevonat, foszfátozás, vagy egyéb színezés nélkül a lemez természetes patinája kerül előtérbe. Az eredmény pedig elegáns, minden környezethez jól illeszkedő, és különleges látvány lesz. 

A természetes patina jól alkalmazkodik akár a klasszikus, akár a modern épületekhez, igazán különlegessé téve azokat.  A lemezek tetőfedésre és homlokzatburkolatok borítására is alkalmazhatók.


Rheinzink ereszcsatorna

A Rheinzink ereszcsatorna rendszerek a hagyományos megoldások mellett olyan különleges csapadékvíz elvezetési megoldásokat kínálnak, amelyek bárhol megállják a helyüket. A több, mint 500 kiegészítő elem segítségével bármilyen környezetben, a lakó és ipari épületek többségére a Rheinzink rendszerek tökéletesen illeszkednek. A különleges minőség és az időtálló anyagok pedig biztosítják, hogy az ereszcsatorna ne csak szép, hanem biztonságos és tartós legyen.

Az ereszcsatorna rendszerek egyszerűen, és gyorsan szerelhetők, magas minőségi szintet képviselő megoldások a megbízható vízelvezetéshez. A különböző részelemek több változatban kaphatók. Így a Rheinzink ereszcsatorna rendszer választásával biztos lehetsz abban, hogy azon túl, hogy nem lesz gondod az esővíz elvezetéssel, külső megjelenésében is makulátlan végeredménynek örülhetsz.

Rheinzink tetőfedés

A cink másfél évszázada kedvelt alapanyag az építőiparban. Népszerűsége, különösen a Rheinzink által kifejlesztett titáncink esetében, töretlenül növekszik. Ez az anyag, és az ebből készült termékek sok szempontból előnyösebbek, mint hagyományos társaik. A különleges, rugalmasan alakítható tetőfedési megoldások illeszkednek az igényekhez, ráadásul a termékkínálatban megtalálható különleges kiegészítőkkel és napelem integrálási lehetőséggel a legmodernebb kívánalmaknak is megfelelnek. 

Rheinzink homlokzati rendszerek

A megfelelő minőségű homlokzati rendszerek nem csak az épületek esztétikájáért felelnek, de védik azok szerkezetét is. A Rheinzink homlokzatburkolatú rendszerek a hagyományos megoldásoktól egészen az extravagáns elképzelésig igazodnak a tervezők és az épülettulajdonosok igényeihez. Ahogy minden építjezés, felújítás más, úgy a homlokzati rendszerek mindegyike is ehhez idomul. A cink pedig biztosítja, hogy a burkolat ne csak szép legyen, de ellenálljon az időjárás szélsőséges változásainak is.

Miért érdemes a Rheinzink lemezeket választani?

  • kifogástalan német minőség a hosszan tartó, biztonságos és esztétikus végeredményért
  • széles termékkínálat és rugalmasan alakítható elemek, így a klasszikus és modern épületek esetében is tökéletesen alkalmazható, bármilyen építészeti megoldással kombinálhatók
  • innovatív, különleges prepatina eljárással készült termékek, amelyen érvényesül a lemez természetes patinája
  • a különleges technológiának köszönhetően az összeszerelés egyszerű, és nagy tetőfelületeken is könnyedén alkalmazható
  • a cink megbízhatóan és hosszú távon ellenáll az időjárás változásainak, így hosszú időn keresztül, gondttalanul élvezheted a Rheinzink ereszcsatorna, lemeztető vagy homlokzatburkolat előnyeit

Kéri Bádog – partner a gyártásban és a kivitelezésben

A Kéri Bádog nem csak a kiváló minőségű Rheinzink lemez forgalmazójaként segít abban, hogy kézbe vehesd álmaid épületének kulcsait. Szakértő kollégáink segítenek a pontos anyagmennyiség meghatározásában is, annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb plusz költséggel járjon az építkezés. Az anyagmennyiség-meghatározás mellett segítünk kiválasztani azokat az elemeket, amelyekre a kívánt végeredmény eléréséhez szüksége lesz. 

A lemezeket méretezve, gyors határidővel és pontosan szállítjuk.  Széles körű bádogos tapasztalatunkkal állunk rendelkezésre. Kérj tőlünk ajánlatot. Az ajánlatkérést követően kollégáink rövidesen felveszik a kapcsolatot, és segítenek a termékek kiválasztásában, beszerzésében és méretre szabásában is. 

A RHEINZINK a világ számos országában kiemelkedő építészeti minőségéről ismert, „Made in Germany” titáncink lemez, amely  prémium partner a fémlemez tetőfedések és homlokzatburkolatok, valamint a csapadékvíz-elvezetési rendszerek megoldásában.