VMZINC Árlista

A Vmzinc az egyik legelismertebb gyártó a cink épületburkolatok területén. Legyen szó akár tetőfedésről, akár homlokzatburkolatról vagy ereszcsatorna rendszerekről a Vmzinc termékek esztétikus megjelenést és hosszú távú biztonságos megoldást garantálnak.

Szabadalmaztatott termékük a Zinc Plus, amely egyedülálló megoldás a piacon. A megoldás különlegessége abban rejlik, hogy a horgany alsó felét lakkréteg fedi, így az jobban ellenáll a korróziónak, és lehetővé teszi a fedést minden típusú alátétszerkezetre. A Zinc Plus technológiával készített termékek natúr horganylemez társaikhoz hasonlóan hajlíthatók és korcolhatók. 

A lemezek rugalmasak, könnyedén alakíthatók, így különleges felületek bevonására is alkalmasak. 

VMZINC árlista Kéribádog

Vmzinc ereszcsatorna megoldások

A Vmzinc kínálatában félkörszelvényű, négyszögszelvényű és horganyzott belsőperemes rendszer is megtalálható. Az ereszcsatorna rendszerek könnyedén megbirkóznak akár a nagy mennyiségben lezúduló esővízzel is. Az esővíz elvezető megoldások nem csak nagy teherbírásúak, de esztétikus megjelenésükkel minden igényt kielégítenek. A termékek széles méretválasztékban, minden kiegészítő elemmel együtt érhetőek el.

Vmzinc homlokzatburkolat

A cink bevonattal készült homlokzatburkolatok akár a modern, akár a klasszikus épületek számára ideálisak. Az esztétikus, szép látvány mellett garantálják az épületek védelmét is, ellenállnak az időjárásnak, nem korrodálódnak. Hosszú távon tartós, könnyen karbantartható megoldást jelentenek, ezért egyre népszerűbbek a lakosság és az ipari szereplők körében is. 

A Vmzinc kínálatában speciális rendszerek és előre gyártott elemek is megtalálhatóak, így az építtetők és felújítók kreativitásának semmi sem szab határt. 

Vmzinc tetőfedés

A tartós, esztétikus és rugalmas horganyzott lemezek tartósan és biztonságosan óvják meg az épületet. A hagyományos állókorcolt tetőfedés mellett számos innovatív és különleges megoldással igazodik a gyártó az igényekhez, és biztosítja azt, hogy a Vmzink bármilyen típusú tetőre ideális választás legyen. A formavilágát tekintve is gazdag, hiszen sík, íves, homorú, domború vagy kupolás formában is elérhető. 

A cink lemezfedés nem csak a lakóépületek számára jelentenek ideális megoldást, de egyre népszerűbbek középületek és ipari ingatlanok esetén is.

Különleges igényekhez széles színválaszték

A gyártó nem csak a minőségre, de az esztétikumra is nagy hangsúlyt fektet. A natúr színek mellett olyan különleges színválasztékkal rendelkezik, amelyek minden igényt kielégítenek, és nem csak a klasszikus, de a modern épületek esztétikus megjelenéséhez is hozzájárulnak.

A színek és a felületkezelés szempontjából több kiemelkedő és egyedi megoldással találkozhatunk. Az Anthra Zinc különeges matt fekete felülete más anyagokkal könnyedén és ízlésesen kombinálható. Ezzel a felületkezeléssel nem csupán új színt kap a lemez, de megváltozik a szerkezete. Időtálló, modern és nem mindennapi megoldás.

A Quartz-Zinc technológával szintén a lemez szerkezete változik meg, de ezzel az eljárással olyan hatást érnek el, amely igazodik a cink természetes patinájához. Így a felület kivételesen hosszú időn keresztül egységes és esztétikus képet mutat. 

Az Azengar jelenleg a piacon kapható legmattabb felület, amely felfogja  a napsugarakat, amelyek intenzív, világos színként tükröződnek róla vissza. Az épület körülményekhez igazodva érdemes ezt a megoldást választani, figyelembe véve a környezeti hatásokat. 

Vegyen igénybe szakértői segítséget a választásban, és találja meg az Ön számára ideális színt és felülettípust. 

Kéri Bádog – Segítünk a problémamentes kivitelezésben

Kínálatunkban megtalálhatóak a Vmzinc lemezei, amelyeket rövid szállítási határidővel, méretezve szállítunk ki. Szakértőink természetesen a választásban sem hagyunk egyedül. Segítünk a pontos anyagméret kiszámításában, így megspórolva az időcsúszást, amelyet egy utólagos rendelés okozna, és a plusz költséget, amely a felesleges anyag rendeléséből adódik. 

Az anyagmennyiség kiszámítása mellett segítségére leszünk a megfelelő szín kiválasztásában. De segítünk összeállítani azoknak a kiegészítő elemeknek a listáját, amelyek elengedhetetlenül fontosak a szakszerű kivitelezéséhez. Annak érdekében, hogy sokáig élvezhesd a lemezfedés előnyeit minden olyan tanácsot is elmondunk, amellyel még jobban meghosszabíthatja a lemez esztétikáját, élettartamát. 

Kérd ajánlatunkat, és kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Ha további kérdésed van akár az anyaggal, akár a megoldással kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal. Sok éves tapasztalatunkkal, gyártói ismereteinkkel biztosan segíteni tudunk a problémamentes kivitelezésben.

VMZINC® Minôség és kreativitás az építőipari horgany szolgálatában A francia tetôfedôk elôtt már 170 éve jól ismert a VIEILLE MONTAGNE, amely a 90-es évek óta a VMZINC® márkanevet viseli és az építôiparban használt hengerelt horgany termékek és rendszerek területén az Umicore kereskedelmi márkája.

Az építôipar egyik kiemelkedô márkája, amely ismertségét a felhasznált anyagok és a szolgáltatások minôségének köszönheti. A termékek felét 35 országba exportálják. A cég Franciaországban a lemezeket, szalagokat, bádogos elemeket, esôvíz-elvezetô elemeket, kiegészítôket és számos, a kiszellôztetésnél vagy az utómunkálatoknál használatos kiegészítôt a 300 VMZINC® pontból álló hálózatán keresztül forgalmazza, amely naprakész dokumentációval és nagy árukészlettel áll a cégek rendelkezésére.