Szendvicspanel kínálatunk

A szendvicspanel egyedülálló építőanyag, melynek két külső acéllemez között egy hőszigetelő mag található. Ez a mag lehet poliizocianurát (PIR), puliuretán (PUR) vagy akár kőzetgyapot is. A panelek kiváló hőszigetelési tulajdonságai, valamint gyors és egyszerű telepítése teszi őket ideálissá ipari, kereskedelmi és lakossági épületek számára egyaránt. A tetőfedéstől kezdve a fal, homlokzat burkolatán át, egészen a belső térelválasztókig számos alkalmazási területen megtalálhatóak. A szendvicspanel ideális megoldás ipari létesítmények, kereskedelmi épületek, mezőgazdasági,- logisztikai,- raktár építmények vagy garázsok teljes körű hőszigetelt burkolására!

A különböző színek, méretek és profilok lehetővé teszik, hogy minden építési projekthez megtaláljuk a tökéletes megoldást. A gyorsaság és hatékonyság mellett a panelek tűzállósága és hangszigetelése is kiemelkedő. A könnyűszerkezetes építészetben a szendvicspanelek nélkülözhetetlenek, legyen szó melléképületekről, álmennyezetekről vagy homlokzatokról. 

A termékek keszthelyi raktárunkban készletről is elvihetők előzetes egyeztetés után.

tető szendvicspanel kategoria

Tető szendvicspanel

Tető panelek remek hőszigetelő képességgel, ideálisak ipari és kereskedelmi épületek számára.

fali szendvicspanel

FAL SZENDVICSPANEL

Falpanel kiváló esztétikai megjelenéssel és hatékony hőszigeteléssel, mely hozzájárul az épületek külsejéhez és komfortjához.

Az építőipar folyamatosan keresi azokat a megoldásokat, melyekkel energiatakarékosabbá, környezetbarátabbá tehetik az épületeket, és ebben a szendvicspanel kulcsszerepet játszik. A gyártási technológia fejlődésével a panelek minősége és tartóssága is egyre jobb, így hosszú távú befektetés lehet minden építési projekt számára.

A Tera Steel szendvicspanelek kiváló minőségű építőanyag elemek, amelyek hatékony hőszigeteléssel, tartóssággal és könnyű telepítéssel rendelkeznek. Ezek a panelek energiahatékony megoldást kínálnak az építőiparban, hozzájárulva az épületek komfortjához és fenntarthatóságához. Rugalmas méretválasztékuk révén számos projekt igényt kielégítenek, miközben környezetbarát anyagokból készülnek, így fenntartható építési megoldást nyújtanak. 

Felhasználásukat tekintve tetőfedésnek, homlokzatburkolatnak, mennyezet bukolatnak, válaszfalnak is kiválóan alkalmasak.

Mezőgazdasági épületek, istállók, logisztikai csarnokok, hűtőházak, élelmiszer feldolgozók, kereskedelmi épületek kedvelt szendvicspanel burkolata. 

Tető szendvicspanel PIR, KGY vagy PUR töltettel

A szendvicspanelek poliizocianurát (PIR), puliuretán (PUR) vagy akár kőzetgyapot töltettel is elérhetőek kínálatunkban.
A szendvicspanel közötti töltet nem csak a panel kinézetét, hanem alapvető tulajdonságait is meghatározza. Legyen szó poliizocianurátról (PIR), puliuretánról (PUR) vagy kőzetgyapotról, mindegyiknek megvan a maga előnye az építőiparban.

A PIR és PUR töltetű tető szendvicspanel kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így gyakran választják azokat olyan épületekben, ahol a hőszigetelés a legfontosabb szempont. Alacsony hővezetési tényezővel bírnak, ami hozzájárul az épületek energiahatékonyságának növeléséhez. A termék előnyei a hőszigetelés és az alacsony hővezetés.

A kőzetgyapot töltetű panelek viszont kiváló tűzállósággal és hangszigeteléssel rendelkeznek. Ezért ideálisak olyan helyeken, ahol a tűzvédelem és a zajcsökkentés játszik kulcsfontosságú szerepet, például nagyobb közösségi épületekben vagy ipari létesítményekben. Előnyei a tűzvédelem és a zajcsökkentés.

Gyors és egyszerű telepítés

A szendvicspanelek gyorsan és egyszerűen telepíthetők, ami jelentős költség- és időmegtakarítást eredményezhet az építkezéseknél.

A különböző töltetek lehetővé teszik a panelek széles körű alkalmazását különböző klimatikus és használati feltételek mellett. Ráadásul mindegyik töltet környezetbarát, így az épület nem csak hatékony, de fenntartható is lesz. A hosszú élettartam és az alacsony karbantartási igény csak hab a tortán, amikor a szendvicspanelek előnyeiről beszélünk.

Szendvicspanel - KériBádog
Szendvicspanel - KériBádog
Szendvicspanel - KériBádog
Szendvicspanel - KériBádog
fali szendvicspanel
Szendvicspanel - KériBádog
Szendvicspanel - KériBádog
tető szendvicspanel
Szendvicspanel - KériBádog
Szendvicspanel - KériBádog
Szendvicspanel - KériBádog
Szendvicspanel - KériBádog

A nálunk kapható szendvicspanel termékek között megtalálhatóak a különböző tető szendvicspanelek, amelyek PIR, PUR vagy kőzetgyapot töltettel rendelkeznek, így biztosítva az épületek kiváló energiahatékonyságát, hiszen a szendvicspanel hőszigetelő képessége kiemelkedő. Tető szendvicspanel és fal szendvicspanel is megtallható kínálatunkban. Az ár-érték arányban kiváló szendvicspanelek mellett, kapható famintás szendvicspanel is, amely izgalmas esztétikai megjelenéssel bír minden épület számára.

 A termékek árát ft-ban és méreteit mm-ben tüntetjük fel, így a vásárlóink mindig tájékozottak lehetnek a költségekről és a méretek pontos specifikációiról.  A szendvicspanel kiegészítő termékek széles választékát is kínáljuk, lehetővé téve a szendvicspanelek széles körű alkalmazását különböző klimatikus és használati feltételek mellett. Keresd webshopunk kínálatában vagy keress bennünket megadott elérhetőségünk egyikén, szívesen segítünk.