A Kéri Bádogról

Miért más az, ahogy mi csináljuk?

Mert már három generáció óta a tetőket járjuk és tudjuk hogy nincs két egyforma tető. Minden szegély, csatorna, fedés más-más hosszúságban más-más méretben passzol az aktuális tetőnkhöz. Ezért mi Keszthelyen nem a tömeg gyártásra, hanem az egyedi, tetőnként külön-külön gyártott egyedi elemekre helyeztük a hangsúlyt.

Különleges elképzeléseid vannak a csatornákról?
Nem találod a szabványban/katalógusban?
Csak 3 és 6m-es szálakban kapod?
Jobban tetszene az a kocka csatorna a képen, de legyen kocka vulcnis?

OK!!! Nekünk nem akadály, nem lepődünk meg rajta ha méteres anyagból akasztott fedést kell készíteni homlokzatburkolatként, ha alumíniumból a négyszögszelvényű lefolyóhoz íves hattyúnyakat kérsz, vagy ha bármi mást szeretnél, mint amit a más házakon látsz.

Egyedit alkotunk.
Azt és ahogy Neked tetszik!

 

Vállalkozásunk már több, mint 30 éve foglalkozik tetőfedéssel és a tömeggyártás helyett az egyedi megoldásokra koncentrálunk. Ha egyedi elképzelésed van csatornára vagy tetőre vonatkozóan, de nem találod meg a katalógusok kínálatában, akkor jövünk mi, és megvalósítjuk terveid. A végeredmény pedig biztosan olyan lesz, ahogyan azt elképzelted!

Hazai gyártású, magyar termékeinket rövid határidővel, pontosan és gyorsan szállítjuk. Nem csak a kivitelezésben leszünk partnereid, de segítünk kiszámítani a szükséges anyagmennyiségeket, a kiegészítőket is. Ha pedig mégis úgy alakul, hogy a munka során derül ki, valamelyik alapanyagból kevesebbet rendeltél, rövid határidővel, ugyanabban a minőségben gyártjuk le számodra a szükséges többletet.

Folyamatosan igazodunk a technológia fejlődéséhez, így bátran mondhatjuk, hogy bádogos szaküzletünkben a 2022-ben elérhető legmodernebb anyagokkal és termékekkel találkozhatsz.

Bádogos műhelyünket is a legkorszerűbb technológiával látjuk el, így számos módon állunk rendelkezésedre. Legyen szó akár helyszíni profilozásról vagy egyedi gyártásról, nálunk biztosan találsz megoldást. Sőt webshopunkból országos kiszállítással, rövid gyártási és szállítási határidővel meg is rendelheti a szükséges alapanyagokat, termékeket és kiegészítőket.

Kínálatunkban megtalálhatók a különféle cserepeslemez, trapézlemez, tetőlemez, ereszcsatorna rendszer, falburkolat, síklemez, szegélylemez vagy tetőkiegészítő termékek, ahogy a különféle bádogos gépek és bádogos szerszámok is.

Gyártók közül többek között a Lindab, a Vmzinc, a Prefa és a Rheinzink termékek széles körét is forgalmazzuk.