Miért más az,
ahogy mi csináljuk?

Mert már három generáció óta a tetőket járjuk és tudjuk hogy nincs két egyforma tető. Minden szegély, csatorna, fedés más-más hosszúságban más-más méretben passzol az aktuális tetőnkhöz. Ezért mi Keszthelyen nem a tömeg gyártásra, hanem az egyedi, tetőnként külön-külön gyártott egyedi elemekre helyeztük a hangsúlyt.

Különleges elképzelései vannak a csatornákról? Nem találja a szabványban/katalógusban? Csak 3 és 6m-es szálakban kapod? Jobban tetszene az a kocka csatorna a képen, de legyen kocka vulcnis?
OK!!! Nekünk nem akadály, nem lepődünk meg rajta ha méteres anyagból akasztott fedést kell készíteni homlokzatburkolatként, ha alumíniumból a négyszögszelvényű lefolyóhoz íves hattyúnyakat kér, vagy ha bármi mást szeretne mint amit a más házakon lát.

Egyedit alkotunk.
Azt és ahogy Önnek tetszik!Vállalkozásunk már több, mint 30 éve foglalkozik tetőfedéssel, s a tömeggyártás helyett az egyedi megoldásokra koncentrál. Ha Önnek egyedi elképzelése van csatornára vagy tetőre vonatkozóan, ám nem találja meg a katalógusok kínálatában, akkor jövünk mi, s megvalósítjuk terveit. A végeredmény pedig biztosan olyan lesz, ahogyan azt elképzelte!

A legkorszerűbb technológiával ellátott bádogos műhelyünk segítségével számos módon állunk az Ön rendelkezésére, legyen szó helyszíni profilozásról vagy egyedi gyártásról., sőt webshopunkból országos kiszállítással meg is rendelheti a szükséges alapanyagokat, termékeket és kiegészítőket.
Hazai gyártású, magyar termékeinket rövid határidővel, pontosan és gyorsan szállítjuk Önnek. Nem csak a kivitelezésben leszünk partnerei, de segítünk kiszámítani a szükséges anyagmennyiségeket, a kiegészítőket. Ha pedig mégis úgy alakul, hogy a munka során derül ki, hogy valamelyik alapanyagból kevesebbet rendelt, rövid határidővel, ugyanabban a minőségben gyártjuk le Önnek a szükséges többletet.

Folyamatosan igazodunk a technológia fejlődéséhez, így bátran mondhatjuk, hogy bádogos szaküzletünkben a 2021-ben elérhető legmodernebb anyagokkal és termékekkel találkozhat.

Bádogos műhelyünket is a legkorszerűbb technológiával látjuk el, így számos módon állunk az Ön rendelkezésére. Legyen szó akár helyszíni profilozásról vagy egyedi gyártásról, nálunk biztosan talál megoldást. Sőt webshopunkból országos kiszállítással, rövid gyártási és szállítási határidővel meg is rendelheti a szükséges alapanyagokat, termékeket és kiegészítőket.

Kínálatunkban megtalálhatók a különféle cserepeslemez, trapézlemez, tetőlemez, ereszcsatorna rendszer, falburkolat, síklemez, szegélylemez vagy tetőkiegészítő termékek, ahogy a különféle bádogos gépek és bádogos szerszámok is.

Gyártók közül többek között a Lindab, a Vmzinc, a Prefa és a Rheinzink termékek széles körét is forgalmazzuk.Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Sütikezelés
KATTINTS ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT!