Corotop – egy márka ami bizonyított

A lengyelországi Corotop márka az időtállóság jegyében képviseli a minőséget. Termékeik közt helyet kapnak a hőszigeteléshez, és a tető időtállóságához szükséges termékek. A Corotop az úgymond apróbb, sokszor észrevehetetlen kiegészítőket gyártja, amelyek azonban elengedhetetlenek egy tető kivitelezése során,mint például:páraáteresztő tetőfólia, tömítőszivacsok, homlokzati szélzáró tetőfóliák, vagy éppen gerincszellőzők . Termékeik kifejezetten a nedvesség és a külső feltételekkel szembeni ellenállást valósítják meg. Kasírozott alátét szőnyeget, tetőfólia ragasztó szalagok, tetőszellőzők mind-mind amire szükséged van.

Corotop fóliák

 

Gondolom már nem is kell mondjam, hogy mennyire fontos egy tetőfólia a tetőnkön. De fontos tudnunk, hogy a Corotop is kiemelkedő minőségű tetőfóliákat gyárt. A vállalat Európa legnagyobb fólia gyártói közé tartozik. Hazájában piacvezetőként, Európa számos fejlett országát látja el tetőfóliáival és tetőrendszer kiegészítőivel. Legyen szó beltéri,-kültéri, párazáró,- páraáteresztő vagy éppen homlokzati fóliáról. Többek közül saját lógónkkal ellátott 140gr/nm súlyú páraáteresztő fóliánkat emelném mely szélzárás miatt kétoldali ragasztósávval ellátott. De ha kissebb mennyiségre lenne szükséged akár 37,5nm-es tekercsben is értékesítjük.

Kasírozott alátétszőnyeg

 

Az egyik legfontosabb előnye, hogy zajszigetelőként is funkcionál. Tompítja a lemezre hulló eső, illetve jégeső zaját. Így aki a zajhatást hozta fel indoknak a lemeztető ellen, annak remélem most már végérvényesen bebizonyítottam, hogy nem a lemez, hanem a szigetelés hiánya okozza a magasabb zajt. Elvezeti az aljzat és a fedés közé esetlegesen bejutott nedvességet.

  • Átszellőztetés is javasolt gyenge hajlású tetők esetében.
  • Akár teljes felületű deszkázatra is fektethető.
  • Elvezeti az aljzat és a lemez közé bejutó esetleges párát, vizet.
  • Megóvja a horgany/titánzink anyagú fedést a korróziótól, rothadástól.
  • Kiegyenlíti a deszkák esetleges különböző vastagságát.
  • Lemez és tégla/vakolat találkozása közé is alkalmas elválasztó rétegként.

Hasznos kiegészítők:

 

páraáteresztő vagy párazáró ragasztó szalagok

 

A Corotop szalagok terén is széles kínálatot biztosít. Páraáteresztő fólia ragasztókat általában utólagos sérülések, csőáttörések vagy tetőablakok beépítésénél használjuk kívülről. Tetőtér beépítése esetén mindig párazáró tetőfólia ragasztót használunk ahol fontos, hogy a párát megfékezzük és ne jusson be szigetelésbe. ezen kívül még hőtükrös ragasztó szalagot és kétoldali tetőfólia ragasztót is használunk alkalmakként.  Ezeket a termékeket mind megtalálod A-Z-ig webáruházunkban.

 

Szellőző szalagok, profilok

 

Legfontosabb dolog a mai tetők kialakításában a szellőzés. Be és- kiszellőzésre nagy figyelmet kell fordítani, hogy később ne párásodjon, penészesedjen be tetőn, ne dunsztolódjon be fűtési szezon közepén. Ehhez pár elengedhetetlen kiegészítőt ajánlunk  mint például: szellőzőrács / szellőző profil, pontszellőző vagy gravitációs szellőző elemek és nem utolsó sorban ROLL-O-MAT gerincszellőzőt.

Viharkapcsok

Ha esetleg mégis a cserépfedést választottad, fontos, hogy megfelelően legyen fixálva minden pontja. Így a betoncserepekhez való viharkapcsokat is megtalálod nálunk széles szín és típusválasztékban, ami elengedhetetlen hogy szépen álljon kúpcsereped.

Tetőjárdák

A tetőjárdák esetében is kiemelkedő minőséget forgalmazunk. Természetesen 5 különböző RAL színben és 4 különböző rács mérettel ajánljuk nektek. Na és persze fontos milyen profilú legyen, mire szeretnéd szerelni? Cserépre, korcolt lemezfedésre vagy cserepeslemezre? Ha bármiféle segítségre lenne szükséged keress fel minket és segítünk!