Bádogos gépek pályázati pénzből? Mutatjuk!

LEJÁRT!

Korszerűsíts és bővülj a bádogos gépek királyaival!

 

Olyan gépeket hozunk el nektek egyenesen a gyártóktól, amik mellett nagyon nehéz szó nélkül továbbmenni. Ha bádogosként kívánságlistát írnál, milyen gépek szerepelnének rajta? Köztük lenne egy Schlebach profilozógép, egy Schechtl kézi szegmens hajlítógép és táblaolló, egy akkumulátoros korczáró gép vagy egy hidraulikus lemez hajlítógép és nem utolsó sorban egy-két luxus minőségű lemez nyújtó és zömítő gép?

 

Ha bármelyik kérdésre is igennel válaszolsz, érdemes körülnézned a kínálatunkban, ahol az eddigi legszínesebb bádog gép termékpalettával kedveskedünk mindenkinek a globális krízishelyzetet követő újjáéledés idejében. Gazdaságilag sokakat megviselt ez az átmeneti időszak, ezért amennyire lehetséges, érdemes az újabb munkák, újabb projektek irányába elindulni, és felvenni a megszokott ritmust. Szakemberként nélkülözhetetlen ehhez a minőségi munkagéppark.

 

Miért érdemes új munkagépekre költeni?

 

Körülbelül olyan kérdés ez, mintha megkérdeznéd: miért érdemes szigetelni a házat, vagy megjavítani az autó benzintankját? Nos, azért, mert egy minőségi munkagép lehetővé teszi, hogy a munkáidat sokszor egymás után ugyanazon a színvonalon valósítsd meg. Nagyon fontos, hogy mennyi időt spórolsz azon, hogy minden azonnal és gyorsan készül el a kezeid alatt, illetve azon, hogy a régi csotrogányt nem kell folyamatosan javítgatni, minden mozdulat után helyreigazítani és szervízköltséget fizetni.

 

Mit profitálhatsz a profi eszközök használatából?

 

Több munkát tudsz elvégezni rövidebb idő alatt, akár munkadíjat, a fent említett szervízköltséget is megspórolhatod. A megspórolt pénzt költheted marketingre, bónusz fizetésre a munkatársaknak, hitelképesebb, tartozásmentes és megbízható vállalkozó lehetsz, ha javítod az anyagi helyzetedet. Ezek a jó pénzügyi minősítések, a jó ügyféltapasztalatok pedig magukban hordozzák a későbbi sikereidet, hiszen tovább fognak ajánlani, jó híredet viszik mindenfelé!

bádogos gépek fordított ÁFA

Írj pályázatot, vagy fogadj pályázatírót!

 

A munkagépek mellett egy tapasztalt pályázatírót is érdemes lehet megfizetni, ha nem konyítasz, és nem is kívánsz fejlődni ezen a területen. Egyébként saját kútfőből is lehetséges egy komolyabb pályázat megírása is, csak sokkal időigényesebb, be kell vonni ismerősöket, családtagokat, segítőket, könyvelőt, szakértőt esetleg, és a bonyodalmak miatt nagyobb lehet az esély arra, hogy félbehagyod, amibe belefogtál.

 

Első alkalommal ezért inkább egy szakértő segítségét érdemes kérni, és tapasztalatot szerezni vele, hogy akár állandó pályázatíróvá fogadd, ezzel javítva a céged erőforrásait, vagy akár ellesni náhány fortélyt, hogy magad is megtanuld, hogyan kell pályázatot írni a szakterületeden.

schechtl pályázat

Aktuális pályázati lehetőségek a piacon

 

Hivatalos forrásból, a palyazat.gov.hu oldalról érdemes elindulni. Minél hamarabb érdemes értesülni a bádogosoknak (is) szóló pályázatokról. Ha végigfutod az aktuálisan érvényes kiírásokat, láthatod, hogy minden lehetőség határidőkhöz, előzetes, utólagos feltételekhez, ellenőrzéshez, hivatalos dokumentációkhoz kötött.

 

Mielőtt nekiállsz, mindig ellenőrizd, mi az, ami pontosan érvényes a cégedre, tevékenységi körödre. Emellett nem árt egy precíz határidőnaplót és időbeosztást készíteni, bekalkulálva az esetleges váratlan eseményeket, hiánypótlást, hivatali ügyintézést is.

 

Eszközbeszerzési támogatás esetén 

 

Pályazat esetén az árajánlatot követően szükséged lesz hivatalos forgalmazói nyilatkozatra és referencia nyilatkozatokra amit, gépkereskedőként biztosítunk neked. Ha  ez épp kapóra jön, ha szeretnéd bádogos vállalkozásodat a kiemelkedő ár-érték arányban elérhető csúcsminőségű bádogos gépek bádogos gépekkel fejleszteni, bővíteni még idén tavasszal!

 

Ha szeretnél a kínálatról többet megtudni, szakmai jellegű kérdéseid vannak, keress minket bizalommal az üzletben, vagy az elérhetőségeink valamelyikén.

 

Sikeres év kezdést kívánunk mindenkinek!