A STUBAI és pár szerszám

1960- ban alakult cég, mely márkaneve, a STUBAI egyenlő lett a minőséggel. Ausztria legnagyobb, és szerte Európában a szakemberek körében elismert prémium kategóriás kéziszerszám gyártója. Elegendő lenne ennyit is mondani róluk, hisz tényleg prémium minőséget gyártanak. A termékskáláján több, mint 6000 egyedi terméket találunk, többek közt fogókat, csavarhúzókat, kéziszerszámokat, bádogosipari szerszámokat, sőt.. aki a hegymászást és a hegyi sportokat kedveli, az is bátran fordulhat hozzájuk. Természetesen erre a részére nem térek ki részletesebben, maradjunk szakmán belül.

„Kombi” olló

Ez az olló extra hosszú nyitási szöggel rendelkezik, tökéletes az íves vágásokhoz, de a folyamatos hosszvágás sem jelent gondot és még lyukasztani is lehet vele.

  • A fej gondosan csiszolt, indukciósan megmunkált.
  • keménysége: 60-62 HRC,
  • az anyaga: magas ötvözetű szerszámacél.
  • A nyél és a fej egy darabból kovácsolt

Rádiuszos dekkfogó

Ha falcok felállításáról van szó, nem is kell mást keresni, remekül alkalmazható fogó.. A „varázslat” a rádiuszos pofában rejlik, mely segítségével ívben történik a hajlítás.

Alkalmas puha anyagok feldolgozására, mint például cink, alumínium és réz lemezek. Anyaga: C 45 szénacél

Két típusa:

  • Egyenes verzió,
  • Hajlított 45 ° verzió

Íves saleizni

Csizma falchoz, duplázáshoz kiváló szerszám. A nálunk kapható kovácsoltvas, 25 mm-es prizmával rendelkező saleizni még stapabíróbb.. Természetesen a vele való munkavégzéshez kalapács is dukál, melyből szintén hatalmas kínálatot találsz az oldalunkon. Ha nem a kedvenced ez a szerszám, olvasd majd a további bejegyzéseinket, elmondom mivel tudod helyettesíteni.