A falcolás és Köln

Február 20. és 23. közt került megrendezésre egy kiállítás Kölnben. A Dach and Holz, komplett tető kiállításon, a fától a cserépen át a fémig mindennel meg lehetett ismerkedni. Így egy bádogosnak, a szakma szerelmeseinek kihagyhatatlan lehetőséget nyújtott.

Márkák

Ezen felül természetesen minden jeles márka -akik számítanak a szakmában- képviseltette magát. Így ezen felbuzdúlva úgy gondoltuk, nekünk is ott a helyünk. A kiállításon találkozhattunk a Rheinzink, SSAB, Prefa, Grömo, Zambelli márkákkal. Illetve ezen felül további régi ismeretségeket tudtunk frissíteni a Stubai, Erdi-Bessey, Wuko, Schlebach és Biegetec szerszámgyártókkal, akiknek termékeivel találkozhattatok webshopunkban is.

 

Újdonság

Ami egy újdonság volt talán az egész bádogos szakma számára az  egy akkumulátoros falcoló gép ami alig 4 kilót nyom szemben a régóta bevált Schlebach Piccolo 23 kilójával, amihez még a hosszabbítót is tetőre kell húzogatni.
A falcolást két lépésben, első körben egy szimplázással utána egy könnyed mozdulattal átforgatva a görgőket duplázhatunk is. Előnye hogy szimplázandó oldalburkolatokhoz is használható az ACCUSEAMER. Érdemes kipróbálni.. Ne feledd, a webshopunkban is kapható!