A Kéri Bádog története

}
Olvasási idő: 1 perc

Egy blogot talán egy bemutatkozóval a legérdemesebb kezdeni.
Egy mondatban, hogy kik is vagyunk: egy 3. generációs bádogos család. Alapvetően Keszthelyről származunk, itt is indítottuk el cégünket Kéri Zsolt Bádogos Szaküzlet & Kivitelezés & Webshop néven.

Ismérveink

Édesapám vállalkozása idén ünnepli 30. születésnapját. Ezáltal gondoltuk hogy eggyel továbblépünk és elkezdjük megosztani tapasztalatainkat. Legfontosabb számunkra a precíz munka. Őshonos keszthelyiként, 3 generációnak köszönhetően a régi fortélyoktól kezdve az új modern fogásokat, és legújabb rétegrendeket ismerve végezzük munkánkat.

Fő feladatunk

A legtöbb ember, mikor a bádog szót hallja, egyből az ereszcsatornára gondol – vagy épp Óz, a nagy varázsló jut eszébe -, de a bádogos szakma ennél jóval több. A mi cégünk épület és építmény bádogozás mellett jártas a díszmű bádogos szakirányban is. Munkaterületünk közt szerepel a

  • családi házak,
  • társasházak,
  • lakótömbök,
  • templomok,
  • kastélyok,
  • mezőgazdasági épületek

 

víztől való megvédése, díszítése. Ezeken felül nem csak az összeszereléseket tudjuk vállalni, hanem saját magunk is készítünk, gyártunk különféle termékeket, mint például díszes vízgyűjtő üstöket, csúcsdíszeket, egyedi lefolyókat vagy az építész által megálmodott különleges homlokzatburkolatot.

Összességében nem azt mondom, hogy mi készítettük Hickory Twicker-t, a bádogembert, azonban ha hozzánk fordulsz bádogos munka ügyében, akkor kompletten vállaljuk a kivitelezést, széles anyag- és színválasztékkal, korszerű gépek, technológia használatával és persze garanciával. Nem fogunk félóránként átküldeni a boltba szegért, vagy egy méter csatornáért.. Míg befejezzük a munkát, megnézheted az Óz, a nagy varázslót…