KTP20 Trapézlemez

Lakosság által kedvelt bordás trapézlemezünket sík lemezből, hengersorokon át akár 10méteres hosszúságban is készítjük. Egyedi igényeknek elegettéve, nem csak fix hanem változó méretekben is rendelhetőek. Sűrűn bordázottságának, és a 0,5mm-es anyagvastagságának köszönhetően a pakolás és szerelés is egyszerűbb egy laikus számára is.

Fedőszélesség: 1028 mm
Teljes szélesség: ~1128 mm
Max. lemezhossz: 10000 mm
Lemezvastagság: 0,5 mm
Profilmagasság: 20 mm

Árlista Ajánlatkérés Megtekintés webáruházban
A trapézlemez szerelése:

Az általunk gyártott trapézlemez favázra(lécezésre) vagy akár acélszerkezetre (szelemenekre) is egyszerűen szerelhető tetőfedő anyag. Az alátétszerkezettől függően színazonos, önfúró fa vagy önmetsző vas csavarokkal általában 8db/m2-rel kell kalkulálni.

Ezt a lemeztípust legtöbbször ipari épületek, gazdasági tárolók, melléképületek és garázsok tetejére használják, egyszerű szerelhetősége és olcsósága miatt.

Tetőlemezként használt trapézlemezeink:

- Bordamagasságuk 20 mm

- Szélessége 110 cm amik egymásra helyezve ca.103 cm hasznos szélességet biztosítanak.

- Egyéb gyártók termékeivel szemben a kisebb hasznos szélesség is bizonyítja a merevebb, viharállóbb tetőburkolatokat!

Lemezek hosszát, egyedi igényeknek megfelelően méretre vágjuk, Önnek csak a teljes tető hosszát kell lemérni és az ereszcsatornába való belógást (kb. 8 cm-t) kell hozzáadni!

Az egyedi szegélyek, hajlatok, kúplemezek (pl.: nyeregtető, sátortető vagy kontyolt tető esetén) gyártását is vállaljuk és ki is szállítjuk. Az utórendeléseket igyekszünk a lehetséges legrövidebb határidővel teljesíteni.

TIPP

“OLCSÓ HÚSNAK HÍG A LEVE.” Ha olcsó, akkor valamilyen szerkezeti összetevő hiányzik az alapanyagból. Horganyzás, festékréteg vagy maga az alapanyag van elvékonyítva! Ennek következményei lehetnek, minimális karcolás esetén, rozsdafoltok, majd 1-2 éven belüli átrozsdásodás.
Vékony lemezek esetén, az időjárási tényezők a szél szívóhatásának eredményeként a csavarok mentén az alapanyag eltépődhet, vagy jégeső esetén horpadásokkal lesz tele új tetőlemezünk.

Az általunk gyártott trapézlemezek minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, I. osztályú alapanyagokból készülnek a kültéri viszonyoknak megfelelő horganyréteggel és festékvastagsággal, amire garanciát is vállalunk.

Antikondenzációs filc réteg a trapézlemezre?

Igen. Nem kell páraáteresztő fóliát használnod, csak a lécezésre vagy szelemensorra kell egyszerűen felszerelni a már filcréteggel ellátott trapézlemezt.

FONTOS! A filcnek vannak szabályai, amit követni kell: megfelelő dőlésszög és az átszellőztetett légtér (a pára visszacsapódás elkerülése végett).

Amennyiben oldalfalra szerelnéd, ezt rendelés előtt kérlek jelezd a Kapcsolat oldalon, és ugyanazon paraméterekkel kalkulálva, mint a tetőprofilnál gyártjuk méretre neked.

Fényes bevonatok

Kéri bádog színminta - Fehér - ral9010
Kéri bádog színminta - Ezüst - ral9006
Kéri bádog színminta - Antracitmetál - ral9007 m
Kéri bádog színminta - Antracitszürke - ral7016 m
Kéri bádog színminta - Téglavörös - ral8004
Kéri bádog színminta - Rézvörös - ral8003
Kéri bádog színminta - Barna - ral8017
Kéri bádog színminta - Sötét zöld - ral6003
Kéri bádog színminta - Középkék - ral5010

Matt struktúrált bevonatok

Kéri bádog színminta - Matt Téglavörös - ral8004 m
Kéri bádog színminta - Matt Dióbarna - ral6022 m
Kéri bádog színminta - Matt Antracitszürke - ral7016 m
Kéri bádog színminta - Matt Fekete - ral9005 m

Dekor bevonatok

Kéri bádog színminta - Aranytölgy - 3D
Kéri bádog színminta - Sötét dió - 3D
Kéri bádog színminta - Mediterrán - dekor
Kéri bádog színminta - Kőminta - Dekor
Kéri bádog színminta - Matt sötét dió - dekor
Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Sütikezelés