Moduláris cserepeslemez – Rózi

A “RÓZI” Magyarországon az egyetlen ilyen szimmetrikus formával rendelkező fém cserepeslemez profil.Az első moduláris cserepeslemez profil, magyar gyártással.
Nemcsak formájában, hanem gyártási technológiája is teljesen egyedülálló.

Fedőszélesség: 1150mm
Teljes szélesség: 1212mm
Lemezvastagság: 0,5mm
Modul hosszúság: 400mm
Acélmagos tábla lemezek kb.: 4 kg/db
Lemeztoldásnál az átfedés hossza: 20mm
Moduláris lemezek hossza: 820mm
Hasznos méret: 0,92 m2/db

Cserepeslemez Kátya Kéribádog

Cserepeslemez szerelése:

Az általunk gyártott moduláris cserepeslemezek- favázra, vagy lécezésre, de akár fém szerkezetre is-egyszerűen szerelhető fém tetőfedő anyag. Nagyon fontos: más tetőlemezekkel szemben, elengedhetetlen a PONTOS léctávolság. Az alátétszerkezet anyagától függően színazonos, önfúró fa vagy önmetsző vas csavarokkal tudjuk rögzíteni cserepeslemezünket.

Nagy előnye a súlya,mivel a régi azbesztpalára optimalizált tetőszerkezetek esetén a síkpala 6,5kg/m2-nél(száraz állapotban) nehezebb tetőfedő anyagot nem bír el. Cserepeslemez súlya ca.4,5kg/m2, ami meglehetősen könnyű a sík- vagy hullámpalával szemben.

Ilyen tetők esetén a legjobb módszer, amikor a palabontás, mivel megszabadulunk házunk egészségkárosító anyagot tartalmazó részeitől.

“Fontos! A műveletet csak pala bontási terv és megfelelő védőruházatban végezhetjük, szakemberek segítségével.”

Költséghatékonyabb módszer, amikor a régi palafedés fennmarad, és páraáteresztő fóliával és lécezéssel kialakítjuk új fémlemeztetőnk alátétszerkezetét.

Rózi, moduláris cserepeslemez legfontosabb tulajdonságai:

• SSAB GreenCoat alapanyagainkat köszönhetően garantált szin és alapanyag minőség, UV sugárzásnak, szélszívásnak ellenálló
• automata gyártórendszerünknek köszönhetően, a minőség és méretek pontosak
• előre gyárthatóság előnye, hogy azonnal raktárkészletről kiszállítható az építkezésre
• 2 modulos táblák a szállítás, pakolás során nem sérülnek vagy nyúlanak/deformálódnak, ami rontaná az összképet
• egyszerűbben pakolható kézzel, kissebb szűk helyen akár az autó csomagtartójában is bepakolható, könnyebben védhető hirtelen szélviharok esetén

A különleges forma és bordázottság miatt komoly hasznos szélességgel rendelkező profil. Ezáltal egy családi ház esetén akár több tábla lemezt takaríthatunk meg. A vágott élek megkönnyítik a szimmetrikus tetőlemezek szerelést is.

 

Mi a különbség az általunk gyártott és egyéb gyártású moduláris cserepeslemez között?

• Magyarországon az első moduláris cserepeslemez gyártók vagyunk

• A Kéri moduláris cserepeslemezek ellenőrzött minőségi alapanyagból készülnek

• III. generációs bádogos család révén, a legegyszerűbben, de legtartósabb megoldást tartjuk szem előtt mint például:

• Szimmetrikus forma lehetővé teszi, hogy mindkét irányból dolgozhassunk, hiszen a szerelés iránya tetszőleges. Ami további előnyt jelent a vágott lemezek felhasználhatósága esetén,csökkenteni tudjuk a leeső lemez mennyiségét.

• Legkorszerűbb technológia által készített, 3D-s kések lehetővé teszik a 30mm-es anyagvesztességgel járó, kevésbé láthatóak toldásokat, minimalizálva ezzel a felesleges anyagfelhasználást (más gyártóknál 12-14cm a tolsádi veszteség)

• Nem kell daru vagy egyébb más emelőgép költséggel számolni felújításnál mert 2modulos cserepeslemezeink ca. 4kg-ot nyomnak.

Az egyedi szegélylemezek, hajlatok/vápák, kúplemezek vagy gerincelemek (pl.: nyeregtető, sátortető vagy kontyolt tető esetén) gyártását és kiszállítását is vállaljuk. Az utórendeléseket igyekszünk a lehetséges legrövidebb határidővel teljesíteni.

Ha szép igényes otthont szeretnénk a lehető legjobb áron…

 

Matt, strukturált bevonatú fém cserepeslemezek használata esetén exkluzívabb megjelenést kölcsönöz otthonunknak.

A fényes, poliészteres bevonatokkal szemben nem csillog, nem hivalkodó, elnyeli az esetleges egyenetlenségeket tetőszerkezetünkben.

Strukturált bevonat esetén, a világ élvonalában lévő SSAB Svéd acélgyártó óriás Greencoat termékeit használjuk.
Az Greencoat Mica Pro Bt. bevonatú lemezeket használjuk, melyek 0,5mm-es anyagvastagsággal és 275g/m2 horganyzású lemezei minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, miáltal garantált szín választékot szállítunk Önhöz.

I.osztályú lemezek, megfelelő gyártói technológia és gondos kivitelezés esetén időtálló tető lesz fejünk felett. Nem veri össze a jégeső, nem tépi fel a szél és nem lesz rozsdafoltos pár éven belül.

Igény esetén, antikondenzációs filc réteggel is ellátjuk cserepeslemezünket.

 

A RÓZI moduláris cserepeslemez lényege az egyszerűségében rejlik.

2 in 1 megoldás, ahol a lemez aljára kasírozott páramegfogó réteget egy mozdulattal a lemezzel együtt szereljük fel. Filcréteg esetén nem kell páraáteresztő tetőfóliát használni, de az átszellőztetésről és a megfelelő lejtésről gondoskodni kell!

Beépített tetőterek, hideg és meleg tetők esetén javasolt a minél nehezebb legalább 140g/m2 súlyú tetőfóliák használata.

A Kéri Bádog által gyártott cserepeslemezek színek széles skálán elérhetők.

Fényes lemez színek, bevonatok

Struktúrált matt lemez színek, bevonatok

Speciális dekor bevonattal